Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kulisler hareketlendi; Saray’a giden ‘gizemli’ CHP’li için kimlerin ismi geçiyor?

Kulisler hareketlendi; Saray’a giden ‘gizemli’ CHP’li için kimlerin ismi geçiyor?
0
32

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
Sarigul%2DCHP%2Dden%2Distifa%2Detti%2DKucuk%2Dkurnazliklara%2Dteslim%2Dolamazdim%2DSisli%2Dden%2Dadayim%2D215543%2D20190123125119%2Ejpg

CHP’li pek çok isim Saray’a giden gizemli CHP’liye reaksiyon gösterdi. Bahse ait CHP’nin geçtiğimiz seçimdeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve Gürsel Tekin sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Hürriyet’te yer alan habere nazaran, kulislerde Muharrem İnce, Gürsel Tekin, CHP’den ihraç edilen Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP üyesi olmayan Mustafa Sarıgül ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun Erdoğan ile görüştüğü argüman ediliyor.

Ne olmuştu?

Sözcü gazetesi muharriri Rahmi Turan, Saray’da güvendiği bir kaynağa dayandırdığı bilgilerle kaleme aldığı yazıda, plakası değiştirilmiş bir araçla CHP’li bir siyasetçinin Saray’da Erdoğan ile görüştüğünü söyledi.

Turan görüşmede Erdoğan’ın CHP’li isme, “Türkiye’nin güvenliği için senin CHP genel lideri olman gerekir. Düşün karar ver. Memleketin yeterliliği için bu gerekli. Ben de yardımcı olurum” dediği öne sürüldü.Turan CHP'li ismin gündem olmasının akabinde kaynağının endişelendiğini belirterek, "Saray’a çıkan CHP’linin ismini unutacağıma kelam verdim" dedi. 

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün katıldığı canlı yayında argümanların yanlışsız olduğunu düşündüğünü belirtti. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın CHP'yi dağıtmak için elinden geleni yaptığını söyledi. 

858,469Konular
981,198Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt