Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kullanılabilir ram sorunu

Kullanılabilir ram sorunu
0
159

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sa arkadaşlar daha önceden böylebir sorun yoktu yeni monitör aldıkdan sonra ekran kartı ram'den yiyor heralde
win 7 64 bit kullanıyorum
6gb ram var fakat 4 gb kullanılıyor pcBios biraz değişik nasıl kapatılacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Similar threads

Sa arkadaşlar daha önceden böylebir sorun yoktu yeni monitör aldıkdan sonra ekran kartı ram'den yiyor heralde win 7 64 bit kullanıyorum 6gb ram var fakat 4 gb kullanılıyor pcBios biraz değişik nasıl kapatılacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Sa arkadaşlar daha önceden böylebir sorun yoktu yeni monitör aldıkdan sonra ekran kartı ram'den yiyor heralde win 7 64 bit kullanıyorum 6gb ram var fakat 4 gb kullanılıyor pcBios biraz değişik nasıl kapatılacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Merhaba arkadaşlar, Pc ye bir kaç gün önce 2 GB Ram taktım Şuan pcde 2x2 GB ram var Biri Oem 667 mHZ diğeri Kingston 667 mHZ İşletim sistemim 64 Bit w7 ultimate 1 Haftadır internette araştırdığım her yöntemi denedim ama bir türlü kuallanılabilir bellek miktarı 4 GB' a çıkmıyor Bios...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun şu anada bilgisayarım da ATI RODEON x1550 ekran kartı takılı rx1550 ise benim eski ekran kartım acaba ben bunların ikisini aynan da kullanarak iyi bir performans yakalayabilir miyim eğer böyle birşey mümkün değilse rx1550 ı bir tanıdığa vericeğim o yüedzn bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Dell İnspiron 5521 model laptopumda 4 gb ram var ama sistem özelliklerinde kullanılabilir miktar olarak 240 gb gösteriyor Lütfen yardım edin oyun oynamayı geçtim normal işlemlerde bile kasmaya başladı(Windows 10 64 bit)
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt