Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kullanılabilir ram sorunu

Kullanılabilir ram sorunu
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sa arkadaşlar daha önceden böylebir sorun yoktu yeni monitör aldıkdan sonra ekran kartı ram'den yiyor heralde
win 7 64 bit kullanıyorum
6gb ram var fakat 4 gb kullanılıyor pcBios biraz değişik nasıl kapatılacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Similar threads

Sa arkadaşlar daha önceden böylebir sorun yoktu yeni monitör aldıkdan sonra ekran kartı ram'den yiyor heralde win 7 64 bit kullanıyorum 6gb ram var fakat 4 gb kullanılıyor pcBios biraz değişik nasıl kapatılacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Sa arkadaşlar daha önceden böylebir sorun yoktu yeni monitör aldıkdan sonra ekran kartı ram'den yiyor heralde win 7 64 bit kullanıyorum 6gb ram var fakat 4 gb kullanılıyor pcBios biraz değişik nasıl kapatılacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Merhaba arkadaşlar, Pc ye bir kaç gün önce 2 GB Ram taktım Şuan pcde 2x2 GB ram var Biri Oem 667 mHZ diğeri Kingston 667 mHZ İşletim sistemim 64 Bit w7 ultimate 1 Haftadır internette araştırdığım her yöntemi denedim ama bir türlü kuallanılabilir bellek miktarı 4 GB' a çıkmıyor Bios...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Dell İnspiron 5521 model laptopumda 4 gb ram var ama sistem özelliklerinde kullanılabilir miktar olarak 240 gb gösteriyor Lütfen yardım edin oyun oynamayı geçtim normal işlemlerde bile kasmaya başladı(Windows 10 64 bit)
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Merhaba dostlar , ben online oyunları takip eden birisiyim leptapımıda alırken çok ayrıntıyla araştırmadan aldım özelliklerine baktım 2 gb ekran 6 gb ram vardı işimi görür heralde diyerek direk aldım Sorun şurdaki oynadığım online oyunlarda çok kasma oluyor bide üstüne fraps (oyunu videoya çeken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,496Konular
981,826Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt