Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Küme Düşme Maddesi Hakkında Alınan Karar

Küme Düşme Maddesi Hakkında Alınan Karar
0
59

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Türkiye Futbol Federasyonu Mucizevi Genel Kurulu'nda yapılan oylama sonucunda, haklarında hile ve özendirme primi iddiası yer alan kulüplere uygulanacak yaptırımların bir kereye bile bile değiştirilmesi kabul edilmedi

Ankara Sheraton Otel'de gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda zaman zaman tansiyon yükseldi Hatta toplantıya bahşedilen 1 saatlik arada Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı aralarında ağız dalaşı çıktı Nedim Türkmen ve Kenan Zarar Görmüş toplantı esnasında kendi aralarında tartışmaya başladı Kenan Yaralı'nın Türkmen'i Fazla fazla konuşuyorsunsözleri ile uyarması üstüne, ağız dalaşı daha da alevlendiDiğer kulüp başkanlarının araya girerek olayın daha fazla büyümesini engellendiği belirtildi Toplantının son bölümünde yaşanan bu gelişme üstüne kulüp başkanları toplantı salonunu terketti ve baştan genel komite salonuna geldiler

Verilen aranın arkasında Genel Kurul'a kulüp başkanları ve TFF eski başkanları söylev yaptı Tansiyon ara sıra yükseldi Özellikle Altay Kulübü Başkanı Ömer Hızlıok'un sözleri salondaki gerilimi yükseltti

Son konuşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar yaptı Aydınlar Biz koltuk meraklısı değiliz Bizler onurlu kişileriz Şerefimizle onurumuzla geldik, pek de gideriz Tarih gerçekleri yazacaktır Ben çok rahatım Biz yönetim kurulu olarak toplanıp gerekli değerlendirmeyi yapacağızdedi

TFF Başkanı'nın konuşmasından sonra Diban Başkanı Yalçın Karadeniz 58 maddeninin değişip değişmemesi konusunu oylamaya sundu Yapılan oylama ardından haklarında hile ve özendirme primi iddiası yer alan kulüplere uygulanacak yaptırımların bir kereye kasten değiştirilmesi kabul edilmedi

*

858,475Konular
981,257Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt