iltasyazilim
FD Üye
Kumru (Ev Usulü Böyle Olur) Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım kangal sucuk
*10 dilim salam
*Sosis(ben kullanmadım ama isteyen kullanabilir
*10 dilim kaşar peyniri
*Mayonez
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
Kumru (Ev Usulü Böyle Olur) Tarifi Yapılışı Sucukları ve salamı enine olmayacak şekilde boyuna julyen doğrayalım Tavamiza 1 yemek kaşığı sıvı yağ koyup biraz ısındıktan sonra sucukları ve salamları kızartalım
Yarım veya tüm somun ekmek arasına önce biraz mayonez döküp ekmeğin her tarafına yedir Elim üzerine kızarttığımız sucuk ve salamları döşeyelim En üst kısmına da dilimlenmiş kaşar peynirini koyup sıcak sıcak yiyelim
*Yarım kangal sucuk
*10 dilim salam
*Sosis(ben kullanmadım ama isteyen kullanabilir
*10 dilim kaşar peyniri
*Mayonez
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
Kumru (Ev Usulü Böyle Olur) Tarifi Yapılışı Sucukları ve salamı enine olmayacak şekilde boyuna julyen doğrayalım Tavamiza 1 yemek kaşığı sıvı yağ koyup biraz ısındıktan sonra sucukları ve salamları kızartalım
Yarım veya tüm somun ekmek arasına önce biraz mayonez döküp ekmeğin her tarafına yedir Elim üzerine kızarttığımız sucuk ve salamları döşeyelim En üst kısmına da dilimlenmiş kaşar peynirini koyup sıcak sıcak yiyelim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.