Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kunut Duaları Kısa anlamları

Kunut Duaları Kısa anlamları
0
216

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İyi Akşamlar Arkadaşlar Ben 6 sınıf oğrencisiyim ve kunut dualarının anlamları daha farklı verilmişYanlış olma ihtimali var mı ?
Cevap:

Allahumme inna nesteinuke venastağfiruke venestahdike Venu'minu bike venetubu ileyke venetevekkelu aleyke Venusni aleykel hayra kullehu neşkuruke vela nekfuruke Venahleu venetruku men yefcuruk

Anlamı

Ey Allah'ım bize yardım etmeni, bizi bağışlamanı ve bize doğru yolu gostermeni dileriz
Sana inanıyor, sana tovbe ediyor ve sana guveniyoruz
Seni hayırla anıyor ve ovuyoruz sana şukrediyoruz; nankorluk etmiyoruz
Sana isyan icinde olanlardan uzağız; onlara katılmıyoruz

Allahumme iyyakena'budu veleke nusalli venescudu veileyke nes'a Venahfidu nercu rahmeteke venahşa azabeke İnne azabeke bilkuffari mulhik

Anlamı

Ey Allah'ım! Yalnız sana ibadet ederiz
Senin icin namaz kılar, secde ederiz
Senin hoşnutluğunu kazanmak icin caba harcarız
Azabından korkar, rahmetini umarız
Senin azabın inkar edenlere mutlaka erişir

Similar threads

kunut dualarında yer alan hususlar nelerdir bulurmusunuz Cevap: kunut dualarında yer alan hususlar Kunut Duaları bağışlama ,tovbe ve Allah'a olan inancımızdan soz etmektedir Allahumme inna nesteinuke venastağfiruke venestahdike Ey Allah'ım bize yardım etmeni, bizi bağışlamanı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Kunut Duaları Okunuşu,Anlamı Kunut Duaları 1 Allahumme inna nesteinuke ve nestağfiruke ve nestehdik Ve nu'minu bike ve netUbu ileyk Ve netevekkelu aleyke ve nusni aleykelhayra kullehu neşkuruke ve la nekfuruke ve nahleu ve netruku men yefcuruk Allahım! Senden yardım isteriz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Kunut Duaları Yatsı namazından sonra kıldığımız Vitir namazının 3 Rekatında fatiha ve zammı sure okunduktan sonra tekbir alınır ve kunut duaları okunur Kunut duaları okunuşu ve anlamı Kunut Duaları 1 Okunuşu: Allahumme inna nesteinuke ve nestağfiruke ve nestehdik Ve numinu bike ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
İyi Akşamlar Arkadaşlar Ben 6 derslik öğrencisiyim ve kunut dualarının anlamları daha farklı verilmişYanlış olma ihtimali var mı ? Yanıt: Allahümme inna nesteinüke venastağfirüke venestahdike Venü'minü bike venetubu ileyke venetevekkelü aleyke Venüsni aleykel hayra küllehu neşkürüke vela...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Subhaneke imagesnamazdualari5afe70b6b88e8 Subhanekellahumme ve bi hamdik ve tebarakesmuk ve teala cedduk (ve celle senauk*) ve la ilahe ğayruk) * Ve celle senauk yalnızca cenaze namazlarında kullanılır Allah'ım! Sen eksik sıfatlardan pak ve uzaksın Seni daima boyle tenzih eder ve overim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
858,466Konular
981,160Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt