iltasyazilim
FD Üye
Kupta Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler MUHALLEBİSİ
*1 lt Süt
*5 çorba kaşığı mısır nişastası
*2 çorba kaşığı un
*9 yemek kaşığı şeker
*Vanilya
*250 gr Labne peyniri
JÖLESİ İÇİN
*2 su bardağı portakal suyu
*1 su bardağı su
*2 çorba kaşığı mısır nişastası
*5 çorba kaşığı şeker
Kupta Cheesecake Tarifi Yapılışı Merhabalar sizlerle paylaşmayı çok istediğim bir tarif cheesecake çok lezzetli ve bir o kadarda pratik bence her mutfakta yapılması gerekiyor
Ben ilk bu tarifi seher hanımdan aldım
Seherpratik tarifler’imle
Bu seferde kupta denemek istedim Tarifimizin yapılışına geçelim mi ne dersiniz
Öncelikle muhallebisi için süt, nişasta, şeker ve unu tencerede kaynatalım Kaynadıktan sonra altını kapatıp labne peyniri ve vanilyayı katıp mikserle 5 dakika çırpalım Kuplara bu muhallebiden paylaşalım
Sonra jöle malzemelerini karıştırıp kaynatalım ve soğuyan muhallebinin üzerine dökelim2 saat dinlenmesi gerekli AFİYET OLSUN
*1 lt Süt
*5 çorba kaşığı mısır nişastası
*2 çorba kaşığı un
*9 yemek kaşığı şeker
*Vanilya
*250 gr Labne peyniri
JÖLESİ İÇİN
*2 su bardağı portakal suyu
*1 su bardağı su
*2 çorba kaşığı mısır nişastası
*5 çorba kaşığı şeker
Kupta Cheesecake Tarifi Yapılışı Merhabalar sizlerle paylaşmayı çok istediğim bir tarif cheesecake çok lezzetli ve bir o kadarda pratik bence her mutfakta yapılması gerekiyor
Ben ilk bu tarifi seher hanımdan aldım
Seherpratik tarifler’imle
Bu seferde kupta denemek istedim Tarifimizin yapılışına geçelim mi ne dersiniz
Öncelikle muhallebisi için süt, nişasta, şeker ve unu tencerede kaynatalım Kaynadıktan sonra altını kapatıp labne peyniri ve vanilyayı katıp mikserle 5 dakika çırpalım Kuplara bu muhallebiden paylaşalım
Sonra jöle malzemelerini karıştırıp kaynatalım ve soğuyan muhallebinin üzerine dökelim2 saat dinlenmesi gerekli AFİYET OLSUN