Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuran-ı Kerim öğrenmek istiyorum

Kuran-ı Kerim öğrenmek istiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ankarada oturuyorum şu aralar boş durumdayım ve Kuranı Kerim öğrenmek okumak istiyorum acaba nerde veya nasıl öğrenebilirim kursu filan var mı yardımcı olabilecek var mı arkdaşlar?haa yaşımda 20 ona göre

Similar threads

Kuranı Kerim İslam’ın kutsal kitabıdır Arapça bir sözcük olan “kuran, okumak, ezbere okumak, bir araya getirmek anlamına gelir Arapça olan ve 114 surede toplanmış 6200’ün üstünde ayetten oluşan Kuran, Hz Muhammed’e peygamberliğin verildiği 610’dan 632’deki ölümüne kadar parça parça indirilmiştir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Sual: Kur’anı Türkçe tercümesinden okumak uygun mu? CEVAP Hayır, değildir Diyanetin hazırladığı Kur'anı kerim mealinin önsözünde diyor ki: (Kur'anı kerim, yalnız Türkçeye değil, hiçbir dile hakkıyla çevrilemez Eski tefsirlerin ışığı altında verilen manalara da tercüme değil, meal demek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Kur'anı Kerim Meali İle Hatim Yapılır mı Meal okuyarak hatim indirilir mi Kuranı Kerimin sayesinde okunmasına hatim denir Bilgisayardaki sesli Kuranı Kerimi dinlemekle hatim kesilmiş olunur Kuranı Kerim meali Kuran yerine geçmediği için meal okumakla hatim indirimli olunmaz Allah yolunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Şu Kaybettiklerimize Bir Bakın Bu Kimin Suçu Bizim mi, Ailemizin mi, Akrabalarımızın mı, Arkadaşlarımızın mı, Devletimizin mi, Yoksa Müslümanlığı Kötüleyenlerin mi ? Yazıklar Olsun!!! O Kadar Çokki Hıristiyan Olmak İsteyen Verdiğim Kaynakta Girerseniz Göreceksiniz Parayla Bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Kuranı Kerim’i nasıl okumalıyız ve anlamalıyız? Azap ve rahmet ayetleri okunurken yerine göre sesi yükseltmek ve yerine göre sesi yükseltmeden hüzünlü ve hafif bir eda ile okumaya dikkat etmelidir. Kur'an-ı Kerim'in Allah kelâmı olduğuna kesin inanan müminlere göre, Onu okumak bir ibadettir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
387
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt