Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kuranı kerim hatim duası

kuranı kerim hatim duası
0
108

Similar threads

Hatim İndirildiğinde hangi dua okunur Hatimde okunan turkce dua Hatim duası (Turkce) Hatim indirildiğinde aşağıdaki dua okunur “Allahım! Kuranı kerim hurmetine bana rahmet eyle, Kuranı bana iman, nUr, hidayet ve rahmet kıl, Allahım Kuranı kerimden unuttuğum oldu ise bana hatırlat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
kuranı kerim hatim duası,Kuranı Kerim Hatim Edince Okunacak Dua,hatim duası,kuranı kerim bitirdikten sonra okunacak dua, kuran hatim duası Kur'anı Kerim Hatim Edince Okunacak Dua Allah ’ım, şüphesiz ki, ben senin yardımınla Kitabını hatmetmeye muvaffak oldum Sen onu, bir nur olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
kuranı kerim hatim duası,Kuranı Kerim Hatim Edince Okunacak Dua,hatim duası,kuranı kerim bitirdikten sonra okunacak dua, kuran hatim duası Kur'anı Kerim Hatim Edince Okunacak Dua Allah ’ım, hic kuşkusuz, ben senin yardımınla Kitabını hatmetmeye muvaffak oldum Sen onu, bir nur olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Kuranı kerim Kuranı kerim MushafI Şerifi görmek ilim ve hikmete, mirasa, emanete, hüküm ve kuvvete, helal rızka; parlak ve dosdoğru istikamete, dünya ve ahirete ait tüm meselelerin bağlı bulunduğu kanun ve prensiplere; Mushaf bazen bono ve bahçeye, bostana, iç açıcı yerlere,, Kendisine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Hatim muhurlemek, sona erdirmek anlamındadır Kur'anı Kerim'i başından sonuna kadar okuyup bitirmeye Hatim denmektedir Yani kutsal kitabımızdaki 114 surenin hepsini okuyup bitirmektir Hatim Kur'anı Kerim'i baştan sona okuyup bitirdikten sonra yapılan duaya Hatim Duası denir Peygamber Efendimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,497Konular
981,931Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt