Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kuranı kerimin özellikleri

kuranı kerimin özellikleri
0
94

Similar threads

Kuranı Kerimin özellikleri Kuranın özellikleri Kuranı Kerimin özellikleri 1)Kuranı Kerim Peygamberimize indiği gibi hiçbir değişikliğe uğramadan bize kadar gelmiştirKıyamete kadar da bozulmadan devam edecektir 2)Kuranı Kerim toplu olarak değil, zaman ve olaylara göre ayerler ve sureler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
523
Kuranı Kerimin ozellikleri Kuranın ozellikleri Kuranı Kerimin ozellikleri 1)Kuranı Kerim Peygamberimize indiği gibi hicbir değişikliğe uğramadan bize kadar gelmiştirKıyamete kadar da bozulmadan devam edecektir 2)Kuranı Kerim toplu olarak değil, zaman ve olaylara gore ayerler ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
beyler hanımlar küçük kız kardeşim kuranı kerimin poşetinin içine 23 tane fotograf koymus bizlerden habersiz bu olayıda annem bana anlattı annem kuranı kerimi okumak için kuranı kerımı almaya gıder posetın ıcıne bakmıski fotograf var ıcınde tuz buz olmus fotograflar ama poşette fılan hıc bısey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Kur'anı Kerim Meali İle Hatim Yapılır mı Meal okuyarak hatim indirilir mi Kuranı Kerimin baştan sona okunmasına hatim denir Bilgisayardaki sesli Kuranı Kerimi dinlemekle hatim indirilmiş olunur Kuranı Kerim meali Kuran yerine gecmediği icin meal okumakla hatim indirilmiş olunmaz Allah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
351
Kur'anı Kerim Meali İle Hatim Yapılır mı Meal okuyarak hatim indirilir mi Kuranı Kerimin sayesinde okunmasına hatim denir Bilgisayardaki sesli Kuranı Kerimi dinlemekle hatim kesilmiş olunur Kuranı Kerim meali Kuran yerine geçmediği için meal okumakla hatim indirimli olunmaz Allah yolunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
858,505Konular
982,727Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt