Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kurban Bağışı Yapabileceğiniz 10 Güvenilir Kurum

Kurban Bağışı Yapabileceğiniz 10 Güvenilir Kurum
0
312

Similar threads

Kurbanlar bu yıl depremzedelere Kurbanlar Van'daki depremzedelere bağışlanıyor imagesdepremzedeyekurbandestegi5ad7c1b1c0864 *Turk Hava Kurumu bu yıl vekaleten kesilecek kurbanların kavurma yapılacak etlerinin Vandaki depremzedelere ulaştırılacağını bildirdi 2019 Kurban Bayramında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
VekaletLe Kesilen Kurban Bedelleri Açıklandı vekaletle kurban bedelleri ücretleri fiyatı THK mehmetçik vakfı algılama bedelleri hesap numaraları 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler Kurban bayramı en ince ayrıntısına kadar yaklaştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
IHHA ne demek? İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı ya da kısaca İHH İnsani Yardım Vakfı, yüzün üzerinde ülkede insani yardım, insan hakları ve insani diplomasi alanlarında faaliyet gösteren uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur. Hak insani yardım derneği hangi cemaatin? Vakfımızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
452
Kurbanlar bu sene depremzedelere Kurbanlar Van'daki depremzedelere bağışlanıyor *Türk Hava Kurumu bu yıl vekaleten kesilecek kurbanların kavurma yapılacak etlerinin Vandaki depremzedelere ulaştırılacağını bildirdi 2019 Kurban Bayramında vekaleten kurban kesimi ve deri birleştirme için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Yakında Olacak Olan kurban bayramı öncesinde kurbanlık satışları da başladı Fakat fiyatlar el yakıyor, yurttaş zorlanıyor Et fiyatlarındaki şüphe yüzünden muallakta kalan vekaletle kurbanlık bedelleri netleşti Buna kadar takviye kuruluşlarının vekalet bedelleri 380 liradan başlıyor Kurban...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt