Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kurbanlar bu yıl depremzedelere
Kurbanlar Van'daki depremzedelere bağışlanıyor
imagesdepremzedeyekurbandestegi5ad7c1b1c0864
*Turk Hava Kurumu bu yıl vekaleten kesilecek kurbanların kavurma yapılacak etlerinin Vandaki depremzedelere ulaştırılacağını bildirdi
2019 Kurban Bayramında...
VekaletLe Kesilen Kurban Bedelleri Açıklandı vekaletle kurban bedelleri ücretleri fiyatı THK mehmetçik vakfı algılama bedelleri hesap numaraları 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler Kurban bayramı en ince ayrıntısına kadar yaklaştı...
IHHA ne demek?
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı ya da kısaca İHH İnsani Yardım Vakfı, yüzün üzerinde ülkede insani yardım, insan hakları ve insani diplomasi alanlarında faaliyet gösteren uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur.
Hak insani yardım derneği hangi cemaatin?
Vakfımızın...
Kurbanlar bu sene depremzedelere
Kurbanlar Van'daki depremzedelere bağışlanıyor
*Türk Hava Kurumu bu yıl vekaleten kesilecek kurbanların kavurma yapılacak etlerinin Vandaki depremzedelere ulaştırılacağını bildirdi
2019 Kurban Bayramında vekaleten kurban kesimi ve deri birleştirme için...
Yakında Olacak Olan kurban bayramı öncesinde kurbanlık satışları da başladı Fakat fiyatlar el yakıyor, yurttaş zorlanıyor
Et fiyatlarındaki şüphe yüzünden muallakta kalan vekaletle kurbanlık bedelleri netleşti Buna kadar takviye kuruluşlarının vekalet bedelleri 380 liradan başlıyor Kurban...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.