Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kurban Bayramınız Mubarek Olsun

Kurban Bayramınız Mubarek Olsun
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sevgili dostlar hepinizin kurban bayramını yurekten kutluyorum Kazasız, belasız hayırlı bayramlar diliyorum İnşallah boylesi mubarek gunlere yine hepbirlikte kavuşuruz imageskurbanbayraminizmubarekolsun5ad2f3eac19a4png

imageskurbanbayraminizmubarekolsun5ad2f3ec1b0b6

Similar threads

Sevgili dostlar hepinizin kurban bayramını içten kutluyorum Kazasız, belasız uğurlu bayramlar diliyorum İnşallah böylesi mubarek günlere tekrar hepbirlikte kavuşuruz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Ramazan bayramı kutlama sozleri imagesramazanbayramisozleri5ae8c0b5b2ff3 Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yuce Allah'a sonsuz şukurler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tum insanlık icin hayırlara vesile olsun Heyecan ve ozlemle beklenen kutsal Ramazan Bayramı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Kurban Bayramına az bir zaman kala sizler icin birbirindne guzel Kurban Bayramı Mesajları hazırlamak istedikOzellikle Facebook sayfalarınızda sevdiklerinizin Kurban Bayramlarını aşağıda sizler icin hazırladığımız kısa mesajlarla kutlayabilirsiniz ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Bir avuc dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gonulleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,Bayramınız mubarek olsun Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak icin, insanlar vardır dostluğu paylaşmak icin ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak icinBayramınız kutlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Yeni Kurban Bayramı Mesajları 2019 Kurban Bayramı Mesajları Mubarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur icinde gecirmenizi dileriz Kuskunlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu gunlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,497Konular
982,130Mesajlar
30,084Kullanıcılar
isanizimSon üye
Üst Alt