Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kurban hakkında ayetler

Kurban hakkında ayetler
0
167

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Kurban hakkında ayetler

De ancak: Kuşkusuz benim namazım, kurbanım, hayatım ve ölümüm tümü âlemlerin Rabbi Allah içindir
En'âm : 162

Bir Zamanlar İbrahim'e Beytullah'ın yerini hazırlamış ve (ona şöyle demiştik): Bana hiçbir şeyi benzeşen alıkoyma; tavaf edenler, ayakta ibadet edenler, rükû ve secdeye varanlar için evimi pak tut
Hac : 26

Onların ne etleri ne de kanları Allah'a ulaşır; lakin O'na sadece sizin takvânız ulaşır Sizi hidayete erdirdiğinden nedeniyle Allah'ı büyük tanıyasınız diye O, bu hayvanları bu nedenle sizin istifadenize verdi (Ey Muhammed!) Hoş davrananları müjdele!
Hac : 37 *

Similar threads

Kurban hakkında ayetler De ki: Şüphesiz benim namazım, kurbanım, hayatım ve ölümüm tümü âlemlerin Rabbi Allah içindir En'âm : 162 Çok Eskiden İbrahim'e Beytullah'ın yerini hazırlamış ve (ona şöyle demiştik): Bana hiçbir şeyi benzeşen alıkoyma; tavaf edenler, ayakta ibadet edenler, rükû ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Hac hakkında ayetler Sana, hilâl şeklinde yeni doğan ayları sorarlar De ki: Onlar, ırk ve bilhassa hac için zaman ölçüleridir İyi tavır, katiyen evlere arkalarından gelip girmeniz değildir Lâkin iyi tutum, korunan (ve ölçülü giden) kimsenin davranışıdır Evlere kapılarından girin, Allah'tan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Hac hakkında ayetler Sana, hilâl şeklinde yeni doğan ayları sorarlar De fakat: Onlar, ırk ve özellikle hac için süre ölçüleridir İyi davranış, asla evlere arkalarından gelip girmeniz değildir Lâkin iyi tutum, korunan (ve ölçülü dışarı giden) kimsenin davranışıdır Evlere kapılarından girin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Kurban hakkında ayetler De ki: Şuphesiz benim namazım, kurbanım, hayatım ve olumum hepsi alemlerin Rabbi Allah icindir En'am : 162 Bir zamanlar İbrahim'e Beytullah'ın yerini hazırlamış ve (ona şoyle demiştik): Bana hicbir şeyi eş tutma; tavaf edenler, ayakta ibadet edenler, rukU ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Takva hakkında ayetler Hac, tanıdık aylardadır Kim o aylarda hacca gaye ederse (ihramını giyerse), hac esnasında kadına yakınlaşmak, günah farzedilen davranışlara yönelmek, kavga etmek yoktur Ne hayır işlerseniz Allah onu bilir (Ey müminler! Ahiret için) azık edinin Bilin fakat azığın en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt