Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kurban Keserken Vekalet Nasıl Alınır

Kurban Keserken Vekalet Nasıl Alınır
0
178

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Vekalet Nasıl Alınır Kurban Keserken

Kurban Keserken Nasıl Vekalet Alınır

Kurbanı başkasına kestirirken, (Allah rızası için bayram kurbanımı kesmeye seni temsilci ettim) demek ve kalben de niyeti olmak gerekir Kurbanı başkasına aldıracaksa, kurbanı alacak kimse de, başkasına kestirecekse, (Bayram kurbanımı almaya, aldırmaya, kesmeye ve kestirmeye seni umumi vekil ettim) der Yahut özet olarak, (Kurban işimi halletmek için seni umumi temsilci ettim) çağrıda bulunmak de yetişir *

Similar threads

Vekalet Nasıl Alınır Kurban Keserken Kurban Keserken Nasıl Vekalet Alınır Kurbanı başkasına kestirirken, (Allah rızası icin bayram kurbanımı kesmeye seni vekil ettim) demek ve kalben de niyet etmek gerekir Kurbanı başkasına aldıracaksa, kurbanı alacak kimse de, başkasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Kurban Bayramı geldi kurban kesecek yada kestirecek kişileirn merak ettiği bir sorunun yanıtını paylaşmak istiyorum sizlerle çünkü bu benimd eçok merak ettiğim bir konuydu araştırdım öğrendiğim bilgileri sizlerle paylaşmak istedim umarım sorunun yanıtını net bir şekilde verebilirim Öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Kurban Bayramı geldi kurban kesecek yada kestirecek kişileirn merak ettiği bir sorunun yanıtını paylaşmak istiyorum sizlerle cunku bu benimd ecok merak ettiğim bir konuydu araştırdım oğrendiğim bilgileri sizlerle paylaşmak istedim umarım sorunun yanıtını net bir şekilde verebilirim Oncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Kurban kesilirken yapılacak dua Kurban kesilirken hanfi dua edilir Kurban keserken yapılan dua Kesimden once Allahumme haza minke ve leke, inne salati ve nusuki ve mahyaye ve memati lillahi rabbil alemin Allahumme tekabbel minna Amindenerek okunup kesim başladığında Cevreden bulunanlarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Video Aşağıdadır KURBANLIK SIĞIRIN YATIRILMASI Yaklaşık 8 metre uzunluğunda kalın bir ip önce boynuzlardan sıkıca bağlanarak boyuna geçirilir Ardından ip hayvanın ön ayakların koltuk altından sırtına doğru dolanarak bağlanır İp sol tarafından arka kısma devam ettirerek karın ve arka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt