Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kurban-Sarı Çizmeli Mehmet Ağa(akor)

Kurban-Sarı Çizmeli Mehmet Ağa(akor)
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
KurbanSarı Çizmeli Mehmet Ağa(akor) sarı çizmeli mehmet ağa akor yaz dostum akor sarı çizmeli mehmet ağa notaları kurban yaz dostum tab tab F#m Yaz dostum,hoş sevmeyene adam denir mi? F#m Yaz dostum,selamlama almayana yiğit denir mi? Bm F#m G A F#m Yaz dostum,altı üstü beş metrelik kumaş için Bm F#m G A F#m Yaz dostum,boşuna geçmiş ömre hayat denir mi? F#m Yaz tahtaya bir daha,tut defteri kitabı )x2 Bm F#m G A BmAGF#m Sarı çizmeli mehmet ağa,birgün öder hesabı)x2 F#m Yaz dostum,fakir görsen besle kaymak bal ile F#m Yaz dostum,garipleri giydir ipek şal ile Bm F#m G A F#m Yaz dostum,öksüz görsen sar kanadın kolunu Bm F#m G A F#m Yaz dostum,kimse göçmez bu dünyadan mülk ile F#m Yaz tahtaya yeniden,tut defteri kitabı )x2 Bm F#m G A BmAGF#m Sarı çizmeli mehmet ağa,birgün öder hesabı)x2 F#m Yaz dostum,deniz söyler kendi bir ders alır mı? F#m Yaz dostum,su üstüne yazı yazsam kalır mı? Bm F#m G A F#m Yaz dostum,bir dünya oysa haklı haksız karışmış Bm F#m G A F#m Yaz dostum,boşuna koysam dolmaz dolusu alır mı?  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,112Kullanıcılar
Üst Alt