Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kurbanın olayım...

kurbanın olayım...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kıskanıyorum desem sizi, kızar mısınız bana?

Bu nasıl bir hayattır ki henüz daha 2 yaşına bile basmadan adamak kendini Bilirmişcesine akıbetini, o ne soğukkanlı ve vakarlı bir duruştur ki, gözlerimizin içine baka baka “Hadi der gibi, vuslata az kaldığını bilerek

Kaçımıza nasip olur ki; alnımızda kurdeleler, gelin gibi, damat gibi, düğüne gider gibi süslenerek kavuşmak Sevgili’ye?

Kaçımız canımız istendiğinde “lebbeyk diyerek uzatır başını?

Kaçımız, yerine kurban olduğumuzun peşinde gezeriz de;

–“Baba bak ipini bıraksam da peşimden geliyor dedirtip, ölüme çeyrek kala bir de onu sevindirmeye çalışırız?

Kaçımızın gözlerinin içine gıptayla bakılıp da yerimize geçilmek istenir ki?

Kaçımız kazılmış kuyunun yanına, olacakları bildiğimiz halde “kuzu kuzu yatarız?

Kaçımıza nasip olur hiç tanımadıklarımızın ardımızdan ağlaması?

Kaçımız boyumuz, postumuz, kilomuz ne olursa olsun o an geldiğinde aynı duyguları hissedip de seçilmişliğin verdiği onurla şükrederiz ki halimize?

Kaçımız verilen bir lokma tuzu, ömrümüzün son yemeği olduğunu bildiğimiz halde büyük bir iştahla yeriz ki?

Kaçımıza nasip olur ki; henüz akan kan yere düşmezden önce o Yüce Makam’da yüce bir mevkiye ulaşmak?

Kaçımızın yüzü o kutlu yöne döner ki can verirken?

Kaçımızın her bir kılına karşılık bir sevap bahşedilmiştir?

Kaçımız adından korkuyla söz edilen ananın yavrusundan kaçacağı o günde ve o ince çizgide de sorumluluklarımızı bilebileceğiz de yardım edeceğiz üstelik yerine adandığımız insanlara?

Kaçımız inadığımız davanın sembolü, işaretiyiz ki?

Kaçımızın adını anmıştır ki o Kutu Elçi adımızdan övgüyle söz etmiştir?

Kaçımız insanlara yardımlaşmayı öğretiriz akan kanımızla?

Kaçımızın canı bir hayra iki kere vesile olur ki?

Kaçımızın kanı bir ümmeti diriltebilir ki ruhen?

Kurban’ın olayım da Ya Rab! Esirge günahımı

Al tenimden canımı da, yücelt aciz bedenimi

858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt