Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kürdan Kebabı

Kürdan Kebabı
0
480

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kürdan Kebabı Tarifi İçin Malzemeler

*34 adet orta boy patlıcan
*300 gram kadar kıyma
*1 adet soğan
*1 adet yumurta
*Maydanoz
*Çeri domates
*Salça, zeytinyağı
*Ve baharatlar

Kürdan Kebabı Tarifi Yapılışı Patlıcanları pijamalı soyup uzunlamasına ince ince dilimleyip kızartıyoruz Köftelerimizi hazırlıyoruz kıymanın içine soğanı rendeliyoruz ,yumurta koyuyoruz azıcık ekmek içi kullandım bereketli olsun diye ,maydanoz kıyıyoruz tuz ve baharatları da ekleyip bir güzel yoğuruyoruz Küçük toplar halinde köftelerimizi kızartıyoruz Artı şeklinde üst üste patlıcanlarımızı *koyup içine ikişer tane köftemizi koyuyoruz ve patlıcanlarımızı kapatıyoruz, tepesine kurdan batırıp sabitliyoruz Kürdanların tepesine ortadan ikiye bölünmüş çerileri taktim dilerseniz biber de lezzetli oluyor Fırın kabına hepsini hazırlayıp yerleştiriyoruz Bir kabın içinde sıcak suyla salçayı inceltelim azıcık kırmızı biber koyalım ve minik bohçalarımızın üzerinden sosu gezdirelim 180 derece fırında 30 35 dakika kadar pişirelim
Afiyet olsun

Similar threads

Kürdan Kebabı Tarifi İçin Malzemeler *34 adet uzun boyda patlıcan *1 adet domates *2 3 adet yeşil biber *Sıvıyağ (Patlıcanların kızartılması için) *10 15 adet Kürdan Köftesi İçin; *250 gram kıyma *1 adet rendelenmiş soğan *1 adet yumurta *1 diş sarımsak *1 tutam maydanoz *1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Kürdan Kebabı Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo orta yağlı kıyma *2 adet patlıcan Kızartmak için; *Sıvı yağ *Karabiber *Pulbiber *Tuz *Sarımsak *Salça Kürdan Kebabı Tarifi Yapılışı Öncelikle patlıcanlarımızı yıkayıp kurutup, boydan ince ince dilimliyoruz Onları yağda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Kürdan Kebabı Tarifi İçin Malzemeler *7 8 adet büyük ince patlıcan *3 adet domates sivri biber Köftesi için ; *500 gram kıyma *3 diş sarımsak *Tuz, karabiber ,kimyon, az galate unu Kürdan Kebabı Tarifi Yapılışı Bugün size kürdan kebabı çok sevilen herkesin bildiği bi tarif genellikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Yalancı İslim Kebabı (Tavuklu) Tarifi İçin Malzemeler *1 adet tavuk göğüs *2 adet uzun patlıcan *1 adet kabak *45 adet patates ben minik patates kullandım *2 adet domates çeri domates kullandım *1 adet biber *Salça *Tuz *Yağ *Toz biber *Kürdan Yalancı İslim Kebabı (Tavuklu)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
İslim ( Kürdan) Kebabı Tarifi İçin Malzemeler *4 uzun patlıcan *Domates *Biber Köftesi için; *Kıyma *1 adet soğan *1 diş sarımsak *4 yemek kaşığı galete unu *1 tane yumurta *Maydanoz *1 tatlı kaşığı pul biber *Tuz Sos için; *1 tatlı kaşığı *salça *1 çay bardağı su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt