Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kurdele Nakışı Balık Sırtı

Kurdele Nakışı Balık Sırtı
0
179

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kurdele Nakışı Balık Sırtı Ceşitleri,

Kurdele Nakışı Balık Sırtı Ornekleri;

Duz batım tekniği ile ust uste bir kac kez batarak krizantem ciceğini oluşturuyoruzOrtasına boncuklarla tohumlarını yaptıktan sonra, 4mm yeşil ipek kurdele ile balıksırtı yaprakları oluşturuyoruz

imageskurdelenakisibaliksirti5b05fca53ce38
imageskurdelenakisibaliksirti5b05fca64e52f
imageskurdelenakisibaliksirti5b05fca75dd5d
imageskurdelenakisibaliksirti5b05fca86fdc8
imageskurdelenakisibaliksirti5b05fca97ff25
imageskurdelenakisibaliksirti5b05fcaa93523
imageskurdelenakisibaliksirti5b05fcabac74a

Similar threads

Kurdele Nakışı Balık Sırtı Çeşitleri, Kurdele Nakışı Balık Sırtı Örnekleri; Düz batım tekniği ile defalarca bir kaç defa batarak krizantem çiçeğini oluşturuyoruzOrtasına boncuklarla tohumlarını yaptıktan daha sonra, 4mm yeşil ipek kurdele ile balıksırtı yaprakları oluşturuyoruz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Kurdele Nakışı Balık Sırtı Örnekleri Kurdele Nakışı Balık Sırtı Çeşitleri, Kurdele Nakışı Balık Sırtı Örnekleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu sayfamızda sizlere ve ilgili bütün arkadaşlarımıza kurdele nakışı balık sırtı örnekleri sunuyor ve şahane modelleri paylaşıyoruz Yapımı: Düz batım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Kurdele Nakışı Nasıl Yapılır? Kurdele Nakışı Yapımı Kurdele Nakışı Ornekleri imageskurdelenakisiyapimi5b063554cdaa6 Kurdele Nakışında Kullanılan Malzemeler 1İğneler Kurdele nakışında kullanılan iğneler bazı ozelliklere sahiptir Ucu sivri iğneler: Kumaşa batıp, cıkarak yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt