Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kursu Nedir?

Kursu Nedir?
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kursu Ne demek

Kursu: Camilerde vaizlerin vaz sırasında oturdukları yuksekce yerdir

Kalabalığa karşı konuşma yapanların onunde bulunan yuksekce yerdirArapca kurs³ kelimesinden gelmektedirCamilerde vaizlerin vaz sırasında oturdukları yuksekce yerdir

Similar threads

Kursu nedir manası Kalabalığa karşı konuşma yapanların onunde bulunan yuksekce yerdirArapca kurs³ kelimesinden gelmektedirCamilerde vaizlerin vaz sırasında oturdukları yuksekce yerdir
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Kürsü Ne seslenmek Kürsü: Camilerde vaizlerin vaz sırasında oturdukları yüksekçe yerdir Kalabalığa karşı hitabe yapanların önünde yer alan yüksekçe yerdirArapça kurs³ kelimesinden gelmektedirCamilerde vaizlerin vaz esnasında oturdukları yüksekçe yerdir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Caminin Bolumleri Ve Gorevleri Nelerdir Camiler islam dini mensubu muslumanlar icin bir ibadethanedir Muslumanlar namaz kılmak, kuran okumak ve birbirleriyle kaynaşmak icin camiye giderler Bir cami bir cok kısımdan oluşur, bu kısımları kısaca şoyle sıralayabiliriz: Harim:Namaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
cami bolumlerinin isimleri Harim: Sanat tarihi teknolojisinde, camilerde namaz kılmaya tahsis edilen mekana denmektedir Harim, Allah'la O'nun kulu olan insan arasında bir nevi bağ kurma mahalli olması sebebiyle kutsal sayılır Namaz dışında eğitim ve oğretim gibi bazı faaliyetlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Caminin Bolumleri aşağıdaki gibidir Harim: Sanat tarihi teknolojisinde, camilerde namaz kılmaya tahsis edilen mekana denmektedir Harim, Allah'la O'nun kulu olan insan arasında bir nevi bağ kurma mahalli olması sebebiyle kutsal sayılır Namaz dışında eğitim ve oğretim gibi bazı faaliyetlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,911Kullanıcılar
FotoSon üye
Üst Alt