Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kurtarın beni karamsarlıktan...

Kurtarın beni karamsarlıktan...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamlar arkadaşlar,
Arkadaşım çok karamsar olmaya başladı, herşeye kötümser bakıyor, üzülüyor durduk yere, hatta ağlıyor yerli yersiz Niye geldim ben bu dünyaya diyesoruyor kendine, Allaha olan inancı sonsuz ancak bu düşünceler ne?

Similar threads

gurbet gülü GURBET GÜLÜ Yeni mezun bir Türkçe öğretmeniydi Mehmet Henüz daha yeni adımını attığı bu alanda başarılı olmak en büyük idealiydiUfak tefek planları da yok değildi hani? Küçük bir okul veya dersane onun için uygun bir çalışma ortamı olabilirdi Arkadaşlarının çoğu kararlarını vermiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Şuur kapalı, akıl kapalı, hayâl kapalı… Gözler, kulaklar kapalı Duygular kapalı ve en önemlisi ruh kapalı Kalbin kapıları kapalı Ne vardı bu kadar içine kapanacak? Bir de perdeler kapalı oralarda… Neleri kaçırdığının farkında mı oturduğu mekânlarda, yaşadığı bedende insan? Duyuyor musun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Papaz ağlatan soru Müslüman yaptı Teslis inancı kafasını karıştırınca papazların kapısını çalan İtalyan kız, cevapsız kalan sorularına son papaz ağlayarak cevap verince kararını verdi ve Pazartesi, 29 Eylül 2008 23:31 Teslis inancı kafasını karıştırınca papazların kapısını çalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
188 33 Burçin Bildik ile Görüşme 118 33, reklamı, burçin bildik, röportajı, resimleri, haberleri, hakkında ayrıntılı bilgiler burada arkadaşlar 1548653647 1548653647 18833burcinbildikileroportaj5c4e9454d685718833burcinbildikileroportaj5c4e9454d6857...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Çocuk ve Ergenlikte Başlıca Görülebilen Sorunlar: Alt ıslatma (enürezis), Altına kaçırma (enkopresiz), tırnak yeme, kardeş kıskançlığı, kleptomani (çalma davranışı), öfke kontrol problemi, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, çocuk ve ergen cinselliği, kaygı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,496Konular
981,769Mesajlar
29,848Kullanıcılar
forexsaplarSon üye
Üst Alt