Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kürtçe TRT test yayınına başladı

Kürtçe TRT test yayınına başladı
0
103

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
24 saat Kürtçe yayınlama yapacak TRT 6 test yayınına başladı Kanalda Türk filmleri Kürtçe dublajla gösterilecek TRT ’nin haber bültenleri Kürtçe sunulacak Projeye kısmi takviye, bol da tenkit var

ANKARADİYARBAKIR TRT, 1 Ocak ’ta yayınına başlayacağı Kürtçe kanal için dün deneme yayınına başladı Dün saat 1800 ’di deneme yayına başlayan Kürtçe kanalda 24 saat sürecek test yayını baştan başa, tanıtım görüntüleri, Kürtçe kanalla ilgili düşüncelerin aktarıldığı röportajlar ve müzik klipleri yayınlanacağı açıklandı
(TRT 6 ’nın Uydu Frekansı: 12685, Polarizasyon: H (Yatay), Amblem Oranı: 30000, FEC: 56)
DHA ’nın konuştuğu Diyarbakırlı vatandaşlar geçmişte yasak olan sanatçıların hem de devletin kanalı TRT 6 ’ya çıkacak olmalarının önemli ve olumlu bir adım olduğunu belirterek TRT ’nin Kürtçe kanalına takviye verdi Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerindense uygulamaya hem yardım keza tenkit geldi
24 saat baştan başa, Kırmançi lehçesiyle yayın yapacak Kürt TRT, 1 Ocak günü Başbakan Erdoğan ’ın birlik ve beraberlik mesajıyla açılacak Altı kişi sözleşmeli olarak işe başladı *

858,506Konular
983,090Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt