Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

KurtLar Vadisi FiLisTin Filmi Hakkında bilgi

KurtLar Vadisi FiLisTin Filmi Hakkında bilgi
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Pana Filmin yapımcılığını ustlendiği Turkiyenin en buyuk filmi “Kurtlar Vadisi Filistinin cekimleri, Tarsusta başladı Film ekibi ve oyuncular, Tarsus halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus'ta bircok film cekildiğini, en buyuk ilginin Kurtlar Vadisi Filistinfilminin gorduğunu belirtti Filmin Tarsus'ta cekilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirten Kocamaz, Tarsus'un tanıtımı acısından iyi bir gelişme olduğunu soyledi

Cekimleri Tarsus, Adana ve Mersinde gercekleştirilecek olan “Kurtlar Vadisi Filistinin dev oyuncu kadrosunda Necati Şaşmaz, Gurkan Uygun, Kenan Coban, Erdal Beşikcioğlu, Nur Aysan, Mustafa Yaşar, Erkan Sever, Zafer Diper ve Umut Karadağ yer alıyor
5 Kasım 2019da Turkiye ve dunyada aynı anda vizyona girecek “Kurtlar Vadisi Filistin filminin yapımcılığını Pana Film adına Raci Şaşmaz ustlenirken, senaryosu Raci Şaşmaz, Bahadır Ozdener ve Cuneyt Aysan tarafından kaleme alındı Filmin yonetmenliğini ise Zubeyr Şaşmaz ustleniyor Kurtlar Vadisi Filistinin Ozel Efekt (Special Effects) koordinatorluğunu Mark Meddings ve dublor koordinatorluğunu Dusan Hyska yapıyor Goruntu yonetmenliğini Selahattin Sancaklının yaptığı filmin muzikleri de Kalan Muzike ait

Filmin konusu ise şoyle:

Gazzeye insani yardım malzemeleri goturmeye calışan gemilere yapılan kanlı baskın uzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistine gitmiştir Yapılacaklar bellidir: Bu baskının askeri planlayıcısı ve yurutucusu olan İsrailli komutan ele gecirilmelidir
Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya calışan Polat Alemdarı bazı surprizler beklemektedir Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezerin kural tanımaz gaddarlığı ve teknolojik imkanları işleri zorlaştırmaktadır Polat, Moşeye ulaşmaya calışırken, Filistinde masum insanların nasıl oldurulduklerini gorur Moşe, koyleri yıkmakta, cocukları oldurmekte ve Polata yardım eden herkesi hapse atmaktadır Ancak teknolojik imkanlar ve kural tanımazlık, Moşeyi kurtarmaya yetmeyecektir

858,496Konular
981,708Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt