Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kurtlar Vadisi Pusu 162. Bolumde Calan Şarkı Sozu

Kurtlar Vadisi Pusu 162. Bolumde Calan Şarkı Sozu
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kurtlar Vadisi Pusu 162 Bolumde Calan Şarkı

Kurtlar Vadisi Pusu 162 Bolumde Calan Bu Şehir Girdap Gulum Şarkı Sozleri

Bu şehir girdap gulum
Girdapta mehtap gulum
Bu şehir girdap gulum
Girdapta mehtap gulum

Feleğin bir suyu var
Su değil kezzap gulum
Feleğin bir suyu var
Su değil kezzap gulum

Yezidin harcı zulum
Yiğidin burcu olum
Yezidin harcı zulum
Yiğidin burcu olum

Feleğe dayandım gulum
Oldum de uyandım gulum
Feleğe dayandım gulum
Oldum de uyandım gulum

Similar threads

Bu Kent Anafor Şarkı Sözleri şarkı sözleri, bu şehir halkı girdap, gökhan kırdar, hakkında veri için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549252956 1549252956 busehirgirdapsarkisozleri5c57b960d1584busehirgirdapsarkisozleri5c57b960d1584busehirgirdapsarkisozleri5c57b960d1584 gökhan kırdar bu kent...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Bu şehir girdap gulum Girdapta mehtap gulum Feleğin bir suyu var Su değil kezzap gulum Feleğe dayandım gulum Oldum de uyandım gulum Oldum de uyandım Bu şehir serap gulum Serapta mihrap gulum Feleğin bir topu var Mermisi kezzap gulum Feleğe dayandım gulum Oldum de uyandım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Bu büyük kasaba girdap gülüm sözleri bu şehir halkı girdap gülüm sözleri, kime ait, bundan başka burada arkadaşlar Gökhan Kırdar'a ait olan Bu Şehir Girdap Gülümadlı şarkının sözlerini, bu sayfamızda sizlerle ve şarkıyı sevenlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Memati Oldumde Uyandım Gulum Memati Bu Şehir Girdap Gulum Bu şehir girdab gulum Girdab ta mehtab gulum Feleğin bir suyu var Su değil kezzap gulum Su değil kezzap Sezidin harcı zulum Yiğidin burcu olum Feleğe dayandım gulum Oldum de uyandım gulum Oldum de uyandım bu şehir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Kurtlar Vadisi Pusu 162 Bölümde Çalan Şarkı Kurtlar Vadisi Pusu 162 Bölümde Çalan Bu Büyük Kasaba Hortum Gülüm Şarkı Sözleri Bu kent girdap gülüm Girdapta mehtap gülüm Bu kent anafor gülüm Girdapta mehtap gülüm Feleğin bir suyu var Su değil kezzap gülüm Feleğin bir suyu var Su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt