Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kurtlar vadisi pusu leyla türküsü

Hoş geldin! HelenPioda tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
0
165

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kurtlar vadisi pusu leyla
Kurtlar vadisi pusu leyla türküsü sözleri

Kurtlar vadisi pusu leyla türküsü sözleri :

Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı,
Binayı kurar iken gördüm Leylayı
Leyla başıma açtı türlü belayı

Ah Leyla Leyla Leyla etme bu nazı,
Gel barışalım baban kıysın nikahı

Kerpiç kerpiç üzerine düzdüm bir sıra
Leyladan haber aldım gitmiş Mısır'a
Kuzu olup melesem arkası sıra

Ah Leyla Leyla Leyla etme bu nazı
Gel barışalım baban kıysın nikahı
*

Similar threads

Kurtlar vadisi pusu leyla turkusu Kurtlar vadisi pusu leyla Kurtlar vadisi pusu leyla turkusu sozleri Kurtlar vadisi pusu leyla turkusu Kurtlar vadisi pusu leyla turkusu sozleri : Kerpic kerpic ustune kurdum binayı, Binayı kurar iken gordum Leylayı Leyla başıma actı turlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Kurtlar Vadisi Pusu Leyla Ölecek mi? Kurtlar vadisi geçen hafta o kadar fazla soruyla son buldu Dizinin son anında Polat, yanlışlıkla Leylayı vurmuştu Dizi meraklılarının en merak ettiği soru Leylanın bu bölümde ölüp ölmeyeceğiLeylanın ölüp ölmediğini merak edenler dizinin perşembe akşamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Kerpic kerpic ustune kurdum binayı Binayı kurar iken gordum Leyla ’yı Leyla başıma actın turlu binayı Ah Leyla etme bu nazı Gel barışalım baban kıysın nikahı Kerpic kerpic ustune duzgun bir sıra Leyla ’dan haber aldım gitmiş Mısır ’a Kuzu olup melesem arkası sıra Ah Leyla etme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Kurtlar Vadisi Pusu Leyla Olecek mi? imageskurtlarvadisipusuleylaoluyormu5aefcb44988a8 Kurtlar vadisi gecen hafta pek cok soruyla son buldu Dizinin son anında Polat, yanlışlıkla Leylayı vurmuştu Dizi meraklılarının en merak ettiği soru Leylanın bu bolumde olup olmeyeceğiLeylanın olup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt