Kurtlar Vadisinin Mematisi Harikulade Yüzyılda! bu konu mematinin müthiş asır dizisin de oynıyacağı haberine yer vermektedir Ekranların en uzun dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi dizisin de Memati karakteri ile çok sevilen Gürkan Uygun, fazla yakın da Harikulade Yüzyıl dizisin de Mimar Sinan karakteri ile karşımız da olacak Star tv ekranlarının reyting rekoru kıran dizisi Harikulade Asır, başladığı ilk günden itibaren varlıklı oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyiciyici ekran başına bağlayan dizi olmaya devam ediyor Memati yakın da Mimar Sinan olarak bakalım Muhteşem Asır da nasıl bir performans sergileyecek bunu daima birlikte önümüzde ama bölümler de görmemiz muhtemel olacak 1548625070 1548625070 kurtlarvadisininmematisimuhtesemyuzyilda5c4e24b1d526bkurtlarvadisininmematisimuhtesemyuzyilda5c4e24b1d526b kurtlarvadisininmematisimuhtesemyuzyilda5c4e24b1d526b 10 sene boyunca Memati karakterini canlandırdığı 'Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrılan Gürkan Yerinde, Mimar Sinan rolüyle 'Harikulade Yüzyıl'a transfer oldu TV dünyasında çok konuşulacak bomba aktarma 10 sene boyunca Kurtlar Vadisi Pusudizisinde Memati karakterine hayat veren Gürkan Yerinde, Muhteşem Yüzyılın kadrosuna katıldı Uygun 3 yıldır Türkiye'nin en çok izlenen dizisi olan Mükemmel Asırda Osmanlı padişahları I Süleyman, II Selim ve III Murat dönemlerinde baş mimar olarak devir yapan Mimar Sinan karakterini canlandıracak Dizide Mimar Sinan'ı oynaması için Şener Neşeli ilk olarak edinmek üzere sinema ve tiyatro dünyasının fazla ünlü isimlerine önerge gittiği konuşulmuştu Kimin canlandıracağı merak konusu olan rol, Gürkan Uygun'a baht oldu Milliyet'in haberine kadar, Birkaç gün önce görüşmeye giden Yerinde ile yapım şirketi Tim's Productions aralarında hemen uzlaşma sağlandı Yerinde'un birincil sahnelerinin çekimleri dün Ayazağa'da ağaçlık alana kurulan platoda yapıldı BIRINCIL SAHNESİNDE KÖPRÜ YAPTI Uygun ilk sahnelerinde köprü yapımı için proje çizdi Keyfinin epeyce uygun olduğu konuşulan Yerinde, Kurtlar Vadisindeki 10 yıllık macerasını niçin sonlandırdığını da Tabii ki bu kararı saptamak benim için hiç kolay olmadı, geride bırakılmış bir 10 sene var Ancak olması gereken buydu Memati karakterinden sıkılmadım fakat yoruldum, heyecanımı kaybettim Zaten diziyi bırakmayı iki yıldır düşünüyordum Artık ayrı roller, yeni projelerin heyecanını yaşamak istedimsözleriyle açıklamıştı Uygun diziyi bıraktıktan sonradan önce Hititya Madalyonun Sırrıisimli çocuk filmi, arkasında da Çanakkale Yolun Sonuisimli tarihi filmde kamera karşına geçmişti