Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kurtulup Kollarından Kaçmak İstiyorum..

Kurtulup Kollarından Kaçmak İstiyorum..
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kurtulup Kollarından Firar Etmek İstiyorum Kapatıyorum Gözlerimi Karanlığa Hiç Paldır Küldür Biliyorum Bütün Sıcaklığınla Alacaksın Yanına Saracaksın Kollarını Üşüyen Bedenime Yaşarım Senle hayalimi Kıyılarda Çağırma Rüyalarına, Yanına Olduğun Her An Vurgundur Gönlüme Uzanır Göğsüme Uyurum Öylece Gecelerce Gitmemden Korkarmışcasına Sıkıca Sarıyorsun ya Kollarınla, İçimde Fırtınalar Kopuyor O Dakka Saçlarımı Okşayan Ellerini Tutup Bırakmamak İstiyorum Ömür Boyu yanında Almak Var mıdır Kaderimde Ruhum Hapsolmuş Kalbine, Bırakmıyor ama Kurtulup Kollarından Kaçmak İstiyorum Lakin Kalbim Sendeyken Yaşayamam Biliyorum Hadi Gir Düşlerime Yeniden Yürüyelim Sahillerde El ele Tut Belimden Sar Benliğimi Ve Yalnız Yıldızlarla Dalgalar Şahit Olsun Aşkımza Sen Benimsin Gece Senin Sabahleyin Senin Gündüz Hayalin Gece Rüyaların alinti  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt