Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Domates Yapımı

Kuru Domates Yapımı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kuru Domates Yapımı Tarifi İçin Malzemeler

*3 kilo Çanakkale domatesi
*Göz kararı salamura tuzu

Kuru Domates Yapımı Tarifi Yapılışı Domatesler yıkanıp tam kesmeden dörde ayrılır tepsiye dizilir ,her tarafını bulacak şekilde tuzlanır güneşe konularak kuruyana kadar ortalama 5 gün yada 1 hafta iyice kurutulur Afiyet olsun

Similar threads

Kurutulmuş Domates Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *Dilediğiniz dek oval domates *Tuz Kurutulmuş Domates Yapımı Tarifi Yapılışı Kışın sera domatesi yerine kahvaltılarda ve salatalarda kurumuş domates kullanabiliriz Bu sene ben de ilk defa yaptım ve sonuçtan çok memnun kaldım Ilk Olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Domates Tozu Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *İstenilen miktarda armut domates (normal domateste olabilir, ama az sulu olduğundan dolayı, annem hep armut domatesle daha iyi olacağını söyler) Domates Tozu Yapımı Tarifi Yapılışı Yazın domatesin bol ve ucuz olduğu zamanda, kurutmuş olduğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Konut Yapımı Domates Salçam Tarifi İçin Malzemeler *5 kilo bursa domatesi *3 yemek yemek kaşığı tuz Konut Yapımı Domates Salçam Tarifi Yapılışı Selamün aleyküm hayırlı günler ,domatesleri yıkıyoruz ve dörde bölüp delikliye alıyoruz Elimizle suyunu çıkarıyoruz, kabukları kalıyor Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Kurutulmuş Domates Tarifi Kurutulmuş Domates Mezesi Domates Kurutması Tarifleri Domates Kurutması Domatesler yıkanırdörde bölünür Bir tepsiye gazete serilir Domatesler üstüne yerleştirilir, bol tuz serpilir, güneşe konur Gerekirse 12 gün içinde çevirilir Anekdot: Kuru domates kışın tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kışlık Domates Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *6 kilo domates *2 yemek kaşığı zeytin yağı *1 yemek kaşığı tuz Kışlık Domates Yapımı Tarifi Yapılışı Domatesler yıkayıp kabuklarıyla birlikte robotta iyi çekilir Tamamen püre haline gelince yağ ve tuzu eklenir Ocakta çok az kaynatılır ( 510 dk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt