Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kuru Fasulye Tarifi

Kuru Fasulye Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*2 bardak kuru fasulye
*1 adet soğan
*1 yemek kaşığı biber salçası
*1 yemek kaşığı domates salçası
*Zeytinyağı
*Tuz

Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı 1 gece önceden fasulyelerimizi bir kaba alıp içine su ekleyip ıslatalım sabaha kadar gazı çıksın ıslattığımız fasulyeleri önce biraz haşlayalımDaha sonra soğanlarımızı yemeklik doğrayalım ve pembeleşene kadar kavuralım ardından salçasını ekleyip salçayı da kavuralım en son fasulyeler ikizi de ekleyip biraz kavurduktan sonra göz kararı suyunu koyalım Tuzunu da ekleyip pişmeye bırakalım Dilerseniz içerisine havuç et sucuk ne varsa ekleyebilirsiniz ?Benim malzemem olmadığı için sade yaptım genelde sucuklu yaparım

Similar threads

Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı kuru fasulye *1 orta boy soğan *1 yemek kaşığı tereyağ *3 yemek kaşığı sıvı yağ *1 tatlı kaşığından az biber salçası *1 tatlı kaşığından az domates salçası *Birer tutam kimyon, tuz *Küp küp doğranmış sucuk Sucuklu Kuru Fasulye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *3 4 su bardağı kuru fasulye(kişi sayısına göre) *1 kuru soğan *1 yemek kasıgı domates salçası *Yarım yemek kaşığı biber salçası *Yarım kangal sucuk *Tuz, karabiber, pulbiber Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyemizi akşamdan ıslayalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Etli Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı fasulye *Kuşbaşı doğranmış dana eti *1 adet soğan *1 adet yeşil biber *1 adet kırmızı biber *2 – 3 yemek kaşığı domates salçası *Tuz *Sıvı yağ Etli Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar ? 1 *Nefis etli kuru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı kuru fasulye *1 adet soğan *1 tane yeşil biber *1 yemek kaşığı salça (biber salçası da kullandım) *1 yemek kaşığı tereyağı *İstenilen miktar sucuk *Tuz, kırmızı biber Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyeyi ıslatalım (ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *500 gr kuru fasulye *1 adet kuru soğan *1 yemek kaşığı domates salçası *1 yemek kaşığı biber salçası *Tuz, kırmızı toz biber, sucuk Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Akşamdan ıslattığımız kuru fasulyeleri 1520 dk haşlıyoruz Ayrı bir tavada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt