Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kuru Fasulye Tarifi

Kuru Fasulye Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı kuru fasulye
*1 orta boy soğan
*1 yeşil biber
*1 kırmızı biber
*1 domates
*1 yemek kaşığı domates salçası
*1 yemek kaşığı biber salçası
*56 dilim pastırma
*tuz, pul biber, karabiber

Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulye seçimi önemli Ben memleketten şeker fasulye diye aldım hem kabuk atmıyor hem de çabuk pişiyor Lokanta fasulyesi de diyorlar Fasulyeyi geceden ıslayalım Pişirirken de önceden bir taşım kaynatıp üzerinde köpük oluşunca suyunu süzelim Tencereye küçük doğradığımız soğanları alalım Zeytinyağında pembeleşene kadar kavuralım Doğradığımız biberleri de ekleyelim Domatesi de küp küp doğrayıp ekleyelim Pastırmayı inçe şeritler halinde keselim tencereye ilave edelim Salçayı ve baharatları katıp kısık ateşte biraz karıştıralım Kuru fasulyeyi tencereye alıp bir iki karıştırıp tuzunu ne kaynar sıcak suyunu ilave edelim Suyu üzerine biraz çıkacak kadar koyalım çok sulu olmasın suyunu çekerse biraz daha sıcak su ekleyebilirsiniz Ben tencerede arada karıştırıp suyunu pişip pişmediğini kontrol ediyorum bu yüzde düdüklü tencere kullanmadım Afiyet olsun

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt