Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Fasulyenin Yapılışı

Kuru Fasulyenin Yapılışı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kuru Fasulyenin Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım kilo kuru fasulye (2,5 su bardağı)
*45 parça kemikli et
*1 adet kuru soğan
*1 çorba kaşığı biber salçası
*1 çorba kaşığı domates salçası
*1 tatlı kaşığı tuz
*4 çorba kaşığı sıvı yağ
*Yeteri kadar su

Kuru Fasulyenin Yapılışı Tarifi Yapılışı Öncelikle fasulyeyi 23 saat önce sıcak suyla ıslatın şişsin Daha sonra düdüklü tencereye yağı koyun Soğanları doğrayıp ekleyin Kemikli eti de ekleyin, iyice kavurun Soğanlar ölene kadar ardından salçayı ilave edip biraz daha kavurun Biber salçanız tuzluysa tuz miktarını iyi ayarlayın Fasulyeyi ekleyip üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekleyin Çok fazla su koymayın Fasulyeler yüzeyden bakınca da gözükecek kadar olmalı Ardından düdüklü tencereyi kapatıp orta ateşte düdüğü ötene kadar bekleyin Düdüğü ötünce 20 dk kadar pişirin, kapatın Bazı fasulye daha geç pişer, bazısı daha erken pişer Ona göre ayarlayın Açtığınızda hala pişmemişse tekrar koyup pişirin Afiyet olsun
 
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt