iltasyazilim
FD Üye
5 su bardağı süt 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı nişasta( mısır nişastası) 1 paket vanilya 1 çay bardağı şeker 1015 tane kuru kayısı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Bir tencereye sütü, unu, nişastayı, şekeri ve vanilyayı koyup karıştırıyoruz Kayısılarımızı küp küp doğruyoruz ve muhallebi karışımına ekliyoruz
Tencereyi ocağa alıp kısık ateşte koyulaşıncaya kadar pişiriyoruz Kıvamı çok koyu olmayacak çünkü soğudukça koyulaşacaktır
Kuplara aldığımız muhallebimizi soğumaya bırakıyoruz Soğuduktan sonra istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz
Afiyet olsun
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Bir tencereye sütü, unu, nişastayı, şekeri ve vanilyayı koyup karıştırıyoruz Kayısılarımızı küp küp doğruyoruz ve muhallebi karışımına ekliyoruz
Tencereyi ocağa alıp kısık ateşte koyulaşıncaya kadar pişiriyoruz Kıvamı çok koyu olmayacak çünkü soğudukça koyulaşacaktır
Kuplara aldığımız muhallebimizi soğumaya bırakıyoruz Soğuduktan sonra istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz
Afiyet olsun
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız