Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Meyveli Parfe

Kuru Meyveli Parfe
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
malzemeler

*2 su bardağı süt
*1 paket kakaolu petibör
*1 paket sade petibör
*3 yemek kaşığı iri çekilmiş ceviz
*1 paket şekerli vanilin
*6 yemek kaşığı kuru meyve karışımı
*2 paket krem şanti

hazırlanışı
Kuru meyveleri yumuşaması için yaklaşık 10 dakika kadar Ilık suda bekletip daha sonra kağıt havlu yardımı ile suyunu alalım
Krem şanti ve soğuk sütü derin bir çırpma kabında katılaşana kadar çırpalım ve şekerli vanilini ekleyelim
Bisküvileri ayrı ayrı irili parçalar halinde kırıp süzgeç yardımı ile tozlu kısmı ayırın (ayırmadığınız taktirde beyaz kısımları tam beyaz çıkmayacak ve görüntüyü olumsuz etkileyecektir)
Son olarak krem şantinin içerisine önce kuru meyveleri daha sonra bisküvi kırıklarını ve cevizi ekleyip karıştıralım
Streç serili herhangi bir kalıba karışımı boşaltıp iyice düzleyelim 1 gece derin dondurucuda bekletip ertesi gün dilimler halinde servis yapalım
Özellikle yazın sıcağında tavsiye ediyorum Benim gibi her mevsim her tatlı yenir diyorsanız deneyin derim *Kuru meyve tercihimi avakado, ananas ve yeşil greyfurt kabuğundan yana kullandım sizler damak zevkinize göre değişiklik yapabilirsiniz Afiyet olsun
*
*

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt