Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Meyveli Truff

Kuru Meyveli Truff

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kuru Meyveli Truff Tarifi İçin Malzemeler

*1, 5 paket petibor bisküvi (300 gr)
*1 su bardağı süt
*50 gr eritilmiş tereyağı
*3 kaşık şeker
*1 kase ince dilimlenmiş kayısı, üzüm, hurma
*3 yemek kaşığı kakao

Süslemek için;

*Fındık içi, ceviz içi, Antep fıstığı, Hindistan cevizi, kakao, pasta süsleri (neyle arzu ederseniz)

Kuru Meyveli Truff Tarifi Yapılışı Merhaba
Çocukların bayılarak yiyeceği, çok vitaminli bir tatlı Aslında mozaik pastanın top top hali diyebiliriz Daha besleyici olsun diye içine kuru meyveler koymayı tercih ettim
Önce bisküvileri rondo da iyice çekelim Ben bir paket kakaolu Yarım paket sade petibor kullandım Siz isterseniz tek bir çeşitten de yapabilirsiniz Ama o zaman kakao miktarını artırıp eksiltmeniz gerekebilir
Kuru meyveleri ince ince dilimleyip, iyice öğüttüğümüz bisküvilere ekliyoruz Diğer malzemeleri katıp güzelce yoğuruyoruz Ama sütü azar azar koyuyoruz ki elimize yapışmayacak bir kıvam elde edelim Sonra 10 dk dolapta bekletiyoruz Çıkarıp elimizle cevizden az küçük parçalar alıp yuvarlıyoruz Eğer yuvarlama da sorun yaşarsanız elinizi sıvı yağla yağlayabilirsiniz O zaman daha rahat yuvarlanır Sonra istediğiniz süsleme malzemeye batırıp servis tabağına dizin Buzdolabında 1 saat beklettikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz

858,496Konular
981,834Mesajlar
29,880Kullanıcılar
kanturnana21Son üye
Üst Alt