Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuruluş Osman'ın Helen'i Ayşen Gürler'den dikkat çeken açıklama!

Kuruluş Osman'ın Helen'i Ayşen Gürler'den dikkat çeken açıklama!
0
77

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
kurulus_osmanin_heleni_aysen_gurlerden_dikkat_ceken_aciklama_1620129771_1985.jpg

2. sezonla da reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisinde rol alan Ayşen Gürler, yaşadığı bir kaza anındaki heyecanından bahsetti. İlk sahnesinde yaşadığı kazadan oldukça etkilendiğini belirtti.

Bozdağ Film şirketi sosyal medyada bu hafta Helen karakterini oynayan Ayşen Gürler'i ağırladı. Gürler, dizide Bizanslı Helen'i oynuyor.

BmZhm_1620130424_8367.jpg

Gürler, dizi için kurulan platforma hayran kaldığını belirtti. Tarihi dizileri seven oyuncu bunun için çalıştığını daha öncede Diriliş Osman'ı takip ettiğini söyledi.

8erU3_1620130449_4745.jpg

İlk sahnesinde yaşadığı heyecanı ise şu sözlerle anlattı:

"İlk sahnemi çektiğim gün yine çok heyecanlandım. Atla girdiğimiz bir sahne vardı. Aslında üç ay eğitim aldık, kendimize göre çok iyi biniciyiz. Ama tabii iş gerçeğe binince set ortamı, o heyecan içimi pır pır ettiriyordu. Adımı, karakterimi sorsalar söyleyemezdim. Önümdeki arkadaşımın geçtiği yerde dallar, ağaçlar vardı. Oradaki ağaç fırladı, arkadan gelen bana çarptı. Ama o kadar büyük bir heyecan vardı ki üstümde, o dal suratımı mahvetse bile anlayamadım. Ne bir sızı ne bir acı hissettim. Çok güzel bir andı."

858,496Konular
981,796Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt