Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuruluş Osman'ın Petrus'u Mert Turak zorlandığı o muhteşem sahneyi anlattı!

Kuruluş Osman'ın Petrus'u Mert Turak zorlandığı o muhteşem sahneyi anlattı!
0
21

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
kurulus_osmanin_petrusu_mert_turak_zorlandigi_o_muhtesem_sahneyi_anlatti_1615642158_151.jpg

Bozdağ Üretim şirketi Youtube hesaplarında Kuruluş Osman oyuncularından Mert Turak'ın konuk etti. Her hafta bir oyuncuyu konuk aldıkları programda Petrus karakterini oynayan Turak hakkında merak edilenleri gün yüzüne çıkardı.

Atv ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman'da Petrus karakterini oynayan Mert Turak, bu hafta Bozdağ üretimin konuğu oldu. Papa'nın adamlarından birini oynayan Turak, çekimler sırasında yaşadığı enteresan olaylara yer verdi.

Mükemmel bir platoda çekim yaptıklarını söyleyen Turak, "Ağustos ayında öteki bir proje için Mehmet Bozdağ Beyefendi ile görüşmeye başladık. Sonra 'Kuruluş Osman'da çalışmak nasip oldu. Benim için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Hem bu ailenin bir modülü olmak, hem de Avrupa'nın en kıymetli platosunda çalışıyor olmak çok özel. Biz tiyatrocu olduğumuz için kostüm, yer, dekor bizim için çok değerli. Eski bir laf vardır; 'kostüm oynamaz' derler fakat bir taraftan da kostüm de dekor da size o havayı verir. Bu sebeple Kuruluş Osman dizisinde oynamam güzel oldu" formunda konuştu. 

Ünlü oyuncu birinci set günlerinde tempoya ayak uydurmada zorlandığını lakin grubun profesyonelliği sayesinde kısa müddette alıştığını anlattı. Bunun yanı sıra birinci vakitlerde yaşadığı güçlü bir sahne hakkında şunları söyledi:

"Bizim setten evvel binicilik eğitimimiz var, kılıç, dövüş eğitimimiz var... Ben o eğitimlere gidip gelirken -ata binmeyi de biliyordum- bahtıma setin birinci günü 'Tekin Temel ağabeyle birlikte atla geliyorsunuz' dediler. Daha birinci gün! Ertuğrul Gazi'nin mezarının başındayız, hava yağmurlu, iki tane at ve yerler çamur! Daha Tekin ağabeyle de aman aman bir muhabbetimiz yok. Petrus'un kullandığı kocaman bir bastonu var. Atın üzerine çıktım, baston her hareket ettiğinde hayvan da hareketlendi. Sonra birkaç kez yapınca iş tabiatıyla yürüdü. 11 kısım oldu hala o kadar güç bir sahne çekmedim"

858,498Konular
982,062Mesajlar
30,047Kullanıcılar
BreeemmmmSon üye
Üst Alt