Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kurutmalı çamaşır makinesi kullananlar

kurutmalı çamaşır makinesi kullananlar
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
kurutmalı çamaşır makinesi kullananlar selam hanımlar çamaşır makinemi yenilemeyi düşünüyorum ve almışken kurutmalı bir çamaşır makinesi almak istiyorum karşısında komşum kullanıyor lakin fazla hoşnut kalmadığını söyledi çamaşırları çok kurutmayıp nemli bırakıyormuş aranızda kullananlar varsa hangi markanın hangi modelini kullanıyorsunuz nasıl memnunmusunuz kurutmayı çamaşır makinesini nasihat ediyormusunuz  

Similar threads

bosch çamaşırn makinesi kullananlar bosch marka çamaşır makinesi almayı düşünüyorum aranızda bu markanın çamaşırn makinesini kullanan varsa hangi modelini kullanıyorsunuz nasıl memnun kaldınızmı bana önerebileceğiniz model varmı bosch markanın servis ağının geniş olduğunu duydum servis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
26 Ocak 1 Şubat tarihleri arasında ŞOK marketlerde satışa sunulan Hoover marka kurutmalı çamaşır makinesi hakkında pek çok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Hoover nasıl bir marka? Hoover Marka ürün alınır mı? Hoover marka kurutmalı çamaşır makinesi nerede satılıyor? Hoover marka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
en iyi çamaşırkurutma makinesi öğüt şu kış günü çamaşırlar resmi olarak bana ızdırap haline geldi üç çocuk iki biz 5 birey olunca ne benekli bitiyor nede yıkanan çamaşırlar kuruyor Kurutma makinesi almaya karar verdim aranızda kurutma makinesi alıpta kullanan varsa kullanıcı yorumlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
kazanlı ütü kullananlar nasıl memnunmusunuz senelerdir kullandığım ütü geçenlerde bozuldu bir sürü ütüm birikti almışken iyi ve elverişli bişey edinmek istiyorum bir arkadaşım bana buhar kazanlı ütüyü önerdi kendisi çok memnunmuş basit ütü yapılıyormuş aranızda kazanlı ütü kullanan varsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Cevap:geçmişten günümüze çamaşır makinesi Çamaşır makinesi 1906'da Ala Fischer göre buluş edildi Makinenin içine yatay olarak yerleştirilmiş metal tambura kirli çamaşırlar konuluyordu Tambur, elektrik yardımıyla döndürülüyor ve hareket sırasında çamaşırlar kesintisiz suyla bağlantı ederek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt