Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kuş sütü eksik! 30 milyon liralık karidesli tanıtım

Kuş sütü eksik! 30 milyon liralık karidesli tanıtım

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
Kus%2Dsutu%2Deksik%2D30%2Dmilyon%2Dliralik%2Dkaridesli%2Dtanitim%2D230125%2Ejpg

AKP'li belediyenin satın aldığı hizmetler ortasında, yemek ikramı, 5 yıldızlı otelde konaklama, sahne süslenmesi, mahallî ve ulusal kanallarda tanıtım yer aldı. Tertipler 2021'e kadar devam edecek.

KUŞ SÜTÜ EKSİK

Belediyenin ikram edeceği yemek menüsünde, kuver tabağı, iri kıyım rokalı mevsim salata, ezine beyaz peynir ve kavun, közde patlıcan salata, deniz börülce, lakerda, karides söğüş, kalamar tava, buğulama yahut ızgara balık, 17 çeşit ordöv tabağı, soğuk içecek, çay ve kahve bulunuyor.  

14 Ekim 2019-11 Ekim 2021 ortasındaki tanıtım programına 30 milyon 392 bin TL ödendi. Büyükşehir Belediye Lideri Alinur Aktaş, daha evvel yaptığı açıklamada, belediyenin borçlu olduğunu belirterek, “Ama iflas etmiş durumda değiliz” demişti. Ayrıyeten, tertiplerdeki ikramlarda da  8 kişilik masalara antep fıstık ve bademli karışık çerez tabağı, tatlı-tuzlu kuru pasta da verilecek.

‘HOŞ GELDİN BEBEK' 

Tertipler kapsamında Bursa'ya gelen konuklar, 5 ve 4 yıldızlı otellerde ağırlanacak. Konuklar için armağan çantaları da hazırlanacak.

AKP'li Belediye daha evvel de, çiçek alımı, toplumsal ve kültürel hizmetler için otobüs kiralaması, tanıtım gereçleri yaptırılması ve ‘hoş geldin bebek' seti alımı için 15 milyon 169 bin 550 TL harcamıştı.

Mart 2019 tarihinde de 3 milyon 76 bin 500 TL'ye kentteki, spor, toplumsal ve kültürel hizmetlerde kullanılmak üzere 7 aylık araç kiralanmıştı. 28 Mart'ta ise 5 milyon 894 bin TL'lik yeşil alanlarda kullanılmak üzere mevsimlik çiçek alımı yapılmıştı.

Deniz Ayhan/Sözcü

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt