iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 su bardağı Amerikan Pirinci
1 kutu kuşkonmaz konservesi
1 fincan un
3 bardak tavuk suyu
1 baş soğan
1 demet maydanoz
2 çorba kaşığı domates rendesi
Yeteri kadar tuz ve karabiber
HAZIRLANIŞI
Bir tencerede 3 bardak tavuk suyu ile pirinçleri 10 dakika kaynatın Küçük doğranmış olan kuşkonmazları da ilave edip kaynamaya bırakın Bir tava kızgın yağda ince doğranmış olan soğanı kavurun 1 fincan un, 2 çorba kaşığı domates rendesi, tuz ve karabiberi ilave edip karışıtırın Bu karışımı pirinçli et suyunun içine ekleyip koyulaşana kadar kaynatın Üzerini maydanoz ile süsleyip sıcak servis yapabilirsiniz
1 su bardağı Amerikan Pirinci
1 kutu kuşkonmaz konservesi
1 fincan un
3 bardak tavuk suyu
1 baş soğan
1 demet maydanoz
2 çorba kaşığı domates rendesi
Yeteri kadar tuz ve karabiber
HAZIRLANIŞI
Bir tencerede 3 bardak tavuk suyu ile pirinçleri 10 dakika kaynatın Küçük doğranmış olan kuşkonmazları da ilave edip kaynamaya bırakın Bir tava kızgın yağda ince doğranmış olan soğanı kavurun 1 fincan un, 2 çorba kaşığı domates rendesi, tuz ve karabiberi ilave edip karışıtırın Bu karışımı pirinçli et suyunun içine ekleyip koyulaşana kadar kaynatın Üzerini maydanoz ile süsleyip sıcak servis yapabilirsiniz