iltasyazilim
FD Üye
Kuskus Pilavı (En Lezzetli Pişirme Şekli İle) Tarifi İçin Malzemeler
*1 kupa kuskus
*2 kupa sıcak su (Suyu kontrollü ekleyin)
*Varsa kemik veya etsuyu
*1 yemek kaşığı tereyağ
*12 yemek kaşığı zeytin yağı
Kuskus Pilavı (En Lezzetli Pişirme Şekli İle) Tarifi Yapılışı
1
*Zeytinyağı ve tereyağını tencereye koyun
*Ttereyağ eriyince kuşkusu ekleyip karıştıra karıştıra bir müddet kavurun
*Sıcak su ve kemik suyunu ekleyip tuzunu da attıktan sonra, tencerenin kapağını kapatın
*Suyunu çekene kadar pişirin
*Dibi biraz sulu kalabilir önemli değil dinlenirken suyunu çeker Afiyet olsun
*1 kupa kuskus
*2 kupa sıcak su (Suyu kontrollü ekleyin)
*Varsa kemik veya etsuyu
*1 yemek kaşığı tereyağ
*12 yemek kaşığı zeytin yağı
Kuskus Pilavı (En Lezzetli Pişirme Şekli İle) Tarifi Yapılışı
1
*Zeytinyağı ve tereyağını tencereye koyun
*Ttereyağ eriyince kuşkusu ekleyip karıştıra karıştıra bir müddet kavurun
*Sıcak su ve kemik suyunu ekleyip tuzunu da attıktan sonra, tencerenin kapağını kapatın
*Suyunu çekene kadar pişirin
*Dibi biraz sulu kalabilir önemli değil dinlenirken suyunu çeker Afiyet olsun