Kusluk ile İlgili Mesajlar
Kusme Mesajları
Seviyorsan Birbirimizi Neden Bu Ayrılıklar Darılma Bana Sevgilim Kusme Seviyorum Seni Bebebğim
Kustuğun Zaman Gozlerim Dolar Sevdigin Zaman Yureğim Hoplar Seviyorum Seni Gece Gozlum Duman Yuzlum
Her Sevgi Seni Anlatır Bana Her Şarkı Seni Dinletir Bana Ayrılıklar Cekilmez Olur Dunyamda Kuskun Olma Bana Ne Olur
Herzaman Sevmek Aşkı Soğutur Bazen Kus Kalmak Aşkı Guclendirir Sevdiğim
Ben Aşkı Sende Buldum Ben Sevgiyi Sende Tattım Şimdi Bana Gidişlerinle Vurma Birtanem!!!
Kuserek Ayrılan Ellerin Severek Birleşmesini Sevdim Sende!!!
Dost Dediğin Kustugunde Bile Arkandan Dedikodu yapmaz Arkadaş Dediğin Kusmez!!!
Dostuna Sahip Cık Kusmesin Dostunu iyi Sec Kustugu Zaman Arkandan Yaygara Yapmasın
Kuserek Ayrılan insanlar aslında Dargınlardır Dargılık Gecici Olabilir Ama asLa Tamir edici Olmaz
Seven insna Kusmez Kusen insan Sevemez
Sana Kuskunluk Duyuyorum Cunki Benim Hayallerimi incittin Sevgilim
Hayata Dair Bir Sen Varsın Ben Yaşadığım Tek Duamsın Kusme bana Sevgilim Sensiz Ben Neylerim
Her zaman her yerde Ne OIursa OIsun ister Kus ister Dargın Ben Seninim Bunu biL Artık insafsız SevgiIim
Bana Kustuğun Zaman Okadar Kotu OIuyorumki Zaman Duruyor 4 Duvar ustume GeIiyor
Kusme Mesajları
Seviyorsan Birbirimizi Neden Bu Ayrılıklar Darılma Bana Sevgilim Kusme Seviyorum Seni Bebebğim
Kustuğun Zaman Gozlerim Dolar Sevdigin Zaman Yureğim Hoplar Seviyorum Seni Gece Gozlum Duman Yuzlum
Her Sevgi Seni Anlatır Bana Her Şarkı Seni Dinletir Bana Ayrılıklar Cekilmez Olur Dunyamda Kuskun Olma Bana Ne Olur
Herzaman Sevmek Aşkı Soğutur Bazen Kus Kalmak Aşkı Guclendirir Sevdiğim
Ben Aşkı Sende Buldum Ben Sevgiyi Sende Tattım Şimdi Bana Gidişlerinle Vurma Birtanem!!!
Kuserek Ayrılan Ellerin Severek Birleşmesini Sevdim Sende!!!
Dost Dediğin Kustugunde Bile Arkandan Dedikodu yapmaz Arkadaş Dediğin Kusmez!!!
Dostuna Sahip Cık Kusmesin Dostunu iyi Sec Kustugu Zaman Arkandan Yaygara Yapmasın
Kuserek Ayrılan insanlar aslında Dargınlardır Dargılık Gecici Olabilir Ama asLa Tamir edici Olmaz
Seven insna Kusmez Kusen insan Sevemez
Sana Kuskunluk Duyuyorum Cunki Benim Hayallerimi incittin Sevgilim
Hayata Dair Bir Sen Varsın Ben Yaşadığım Tek Duamsın Kusme bana Sevgilim Sensiz Ben Neylerim
Her zaman her yerde Ne OIursa OIsun ister Kus ister Dargın Ben Seninim Bunu biL Artık insafsız SevgiIim
Bana Kustuğun Zaman Okadar Kotu OIuyorumki Zaman Duruyor 4 Duvar ustume GeIiyor