Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kuşumuz Şarkısı

Kuşumuz Şarkısı

Similar threads

Muhabbet kuşunun basit söyleyebileceği kelimeler Muhabbet kuşu almayı düşünenler için birincil söylememiz gereken şey Muhabbet kuşunun konuşmasını istiyorsanız erkek bir kuş almanız gerekir Çünkü erkek muhabbet kuşları çok kısa sürede aklınızın alamayacağı dek fazla sayıda kelimeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
Yeni Doğan Bebekler için Şarkı Sözleri Sevgili Anneler yeni doğan bebekleriniz için fazla hoş şarkılar var bu şarkılardan bazılarının sözlerini siz kıymetli anneler için sayfamızda paylaşıyoruzBebeklerinize bu şarkı sözleri ile onlara güzel şarkılar ninniler söyliyerek onların rahatlamasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Hayatımızda elektrik o kadar kayda değer bir yer tutuyor ki bu kadarı da pes dedirtiyor Evlerimizde elektrikler kesildiğinde yaklaşık olarak hayat durmuş sanıyoruz Çoğunlukla geceleri elektrik kesildiğinde muma ihtiyaç duyarız Peki neden? Biz ahali sosyal varlıklarız böylece geceleri vakit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Okul öncesi çocuklar için birbirinden hoş yeni yıl şarkıları derledikMinikler için okul öncesi kısa yılbaşı şarkılarının sözleri sizlerle Yeni Yıl Güzel Geldin Gün gün adım adım Yeni yıla yürürüz Yeni Yıl gecesinde Neşe saçar yüzümüz Güzel geldin yeni yıl Ne fazla eğlendik güldük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Bu salıncak çok güzel Sende sallan gül eğlen Sallanarak böyle biz güleriz daima eğleniriz Bir sen sallan birde ben Geçsin süre bilmeden Sallanarak böyle biz güleriz Her Zaman eğleniriz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,474Konular
981,213Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt