Kusursuz aşk'ım hatasız aşk 1549077770 1549077770 kusursuzaskim5c550d1013ecdkusursuzaskim5c550d1013ecd http:img134imageshackusimg1344545okiku3ep8 Artık gitme demeyeceğim, zaten adamakıllı hazırsın bu sefer Herşeyi yanına götür; anılarımızı, umutlarımızı, sevgimi de al şayet lâzım olur Tek kelime etmesem diyorum, lakin etmeliyim, sana bilmediğin bir şeyden bahsetmeliyim; kendimden Evet, onca süre tanıdığını sandığın benden Hırçın yanımı gördün daha çok, ancak öyle uysal bir çocukmuşum ki Neydi beni ara sıra hoyrat yapan? Sanırım, düşünmedin Birini ayrı tutsam da renklerin hepsini sevdim, mevsimleri de Gerçekte fazla şey var sevdiğim, kavgalar ve savaşlar haricen bir de niye olursa olsun vedalaşma anları, İsterdim ki düzenli halimi yaşasaydın defalarca lakin bana daima vurgun saatlerinde geldin, veya sen vurdun Uzaklara bakardım sakin çocukluğumda içimde dolmayan derin boşluğumla, denizden gelecek bir gemi bekledim durdum, sonra yıldızlara baktım yıllarca ve sen sandığım bir yıldıza Kadınlar, erkekler, çocuklar ve şehirler tanıdım, çoğunu da sevdim Aşklarım da oldu, keza de uğruna ölebileceğim aşklar, lakin en fazla seni sevdim Ve hemen gidiyorsun, evet git içimdeki melek sana dua edecek Sanırım kahrolmayacağım bu veda sahnesine senin baban öldü mü? Bu gidiş ölümden beter olamaz Hangisi içten bilmiyorum, Seni uğurlayıp öylece kalmak mı? Yahut, benim uyumamı bekleyip gitmen, benim de sensiz sabaha uyanmam mı? Bence şimdi git, hayır gitme! Yani git de önce üstümü ört, ben uzanayım şöyle, ışığı kapat ve git Hayır hayır gitme! Yani git de ışığı yak git, ben karanlıktan korkuyorum da! Ayrıca sensizlik ayrıca karanlık bu kadarı fazla Üstümü de örtme bu şevkat de pozitif, ışıkların hepsi açık olsun İçim burkuluyor sen nasıl gidersen git Dur, burayı iyi dinle; birkez daha söylüyorum ve son defa 1549077770 1549077770 kusursuzaskim5c550d109ea96kusursuzaskim5c550d109ea96 http:img143imageshackusimg1431870fivefebruarypoetkusursuvg0 Seni seviyorum Sen bu arada ben içimden haykıracağım 'hatasız bir aşktı bu' diye Kusursuz bir aşktı benim sana büyüttüğüm sen ne yaşadın bilmiyorum