Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kutlu Doğum haftası ile ilgili şiirler

Kutlu Doğum haftası ile ilgili şiirler
0
219

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kutlu Doğum Haftası Şiirleri

Muhammed'i Çok Özledim

Muhammedi çok özledim
Ciğerlerim pare, pare
Şol canımdan çok istedim
Yollar, götür beni yâre

Günüm gecem selâvattır
Ne huzurdur, ne rahattır
İstediğim şefâattır
Yâr Muhammed, cana çare

Irmak olsam, yâre aksam
Ravzasına, nasıl baksam
Şol gönlümü, bile yaksam
Kapanmıyor, canda yare

Ümmetinim, şerefim çok
Gelmelere dermanım değil
Bir hasret ama, saplandı ok
Sırat üzre, düştüm nare

Derdim elbet, Kabe ve Hac
Muhammede aşkım ilaç
Hasretinden düştüm bîlaç
Çöllerdeyim, hem avare

Adalet aşkına ömür versem
Muhammedi bir kere görsem
Eşiğinde bile ölsem,
Yalvar, yakar, ben bîçare

Aşk var ise, Sen sebebi
Habibullah, en son nebi
Selindeyim, coştu debi
Şefâat kıl, sitemkâre

Bayram Leventoğlu *

Similar threads

Kutlu Doğum haftasıyla ilgili şiirler Gülümsüyor (Peygamberim gönül erim) Güller açar gül yüzünde, Ayrıca neşede hem hüzünde, Gecesinde gündüzünde, Allah için gülümsüyor Çağlar öncesi sonrası, Adem peygamber tebası, Halil ibrahim sofrası, Peygambere gülümsüyor safa girince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Kutlu Doğum Haftası Şiirleri Kutlu Doğum Şiirleri Sevgili Peygamberim Peygamberimin doğduğu gün Dünyada bir sevinç doldu Acıyla yanan kalpler Pat Diye ferahla doldu Çocukları severdi Kucağına alırdı Sevgiyle yanardı Sevgili Peygamberim Minik yaşta kaybetti Anne ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kutlu Doğum Haftası Şiirleri Muhammed'i Cok Ozledim Muhammedi cok ozledim Ciğerlerim pare, pare Şol canımdan cok istedim Yollar, gotur beni yare Gunum gecem selavattır Ne huzurdur, ne rahattır İstediğim şefaattır Yar Muhammed, cana care Irmak olsam, yare aksam Ravzasına, nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Kutlu Doğum haftasıyla ilgili şiirler Gulumsuyor (Peygamberim gonul erim) Guller acar gul yuzunde, Hem neşede hem huzunde, Gecesinde gunduzunde, Allah icin gulumsuyor Cağlar oncesi sonrası, Adem peygamber tebası, Halil ibrahim sofrası, Peygambere gulumsuyor safa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Kutlu Doğum Haftası Kısa Cep Mesajları Kutlu Doğum Haftası 1989 yılından bugune peygamber sevgisi etrafında toplumumuzu butunleştirmek amacıyla kutlanıyorKutlu Doğum Haftası Cep Mesajları sayfamızda sizlerle Buyuk İslam Peygamberi, Yuce Yaratıcı'nın katına cıkıp onunla buluşmuştur Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,801Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt