Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kutlu Doğum Haftası Şiirleri

Kutlu Doğum Haftası Şiirleri
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kutlu Doğum haftasıyla ilgili şiirler

Gulumsuyor

(Peygamberim gonul erim)
Guller acar gul yuzunde,
Hem neşede hem huzunde,
Gecesinde gunduzunde,
Allah icin gulumsuyor

Cağlar oncesi sonrası,
Adem peygamber tebası,
Halil ibrahim sofrası,
Peygambere gulumsuyor

safa girince,
Yedi kat gok gecilince,
Ummet ona verilince,
Allah icin gulumsuyor

Ahmet Yazıcıoğlu

Muhammed'i Cok Ozledim
Muhammedi cok ozledim
Ciğerlerim pare, pare
Şol canımdan cok istedim
Yollar, gotur beni yare

Gunum gecem selavattır
Ne huzurdur, ne rahattır
İstediğim şefaattır
Yar Muhammed, cana care

Irmak olsam, yare aksam
Ravzasına, nasıl baksam
Şol gonlumu, bile yaksam
Kapanmıyor, canda yare

Ummetinim, şerefim cok
Gelmelere dermanım yok
Bir hasret ki, saplandı ok
Sırat uzre, duştum nare

Derdim elbet, Kabe ve Hac
Muhammede aşkım ilac
Hasretinden duştum bilac
Collerdeyim, hem avare

Hak aşkına omur versem
Muhammedi bir kez gorsem
Eşiğinde bile olsem,
Yalvar, yakar, ben bicare

Aşk var ise, Sen sebebi
Habibullah, en son nebi
Selindeyim, coştu debi
Şefaat kıl, sitemkare

Bayram LEVENTOĞLU

Similar threads

Kutlu Doğum Haftası Şiirleri Muhammed'i Cok Ozledim Muhammedi cok ozledim Ciğerlerim pare, pare Şol canımdan cok istedim Yollar, gotur beni yare Gunum gecem selavattır Ne huzurdur, ne rahattır İstediğim şefaattır Yar Muhammed, cana care Irmak olsam, yare aksam Ravzasına, nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Kutlu Doğum Haftası Şiirleri Kutlu Doğum Şiirleri imageskutludogumsiirleriuzun5ad2b703b7b76 Sevgili Peygamberim Peygamberimin doğduğu gun Dunyada bir sevinc doldu Acıyla yanan kalpler Birden ferahla doldu Cocukları severdi Kucağına alırdı Sevgiyle yanardı Sevgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Kutlu Doğum Haftası Kısa Cep Mesajları Kutlu Doğum Haftası 1989 yılından bugune peygamber sevgisi etrafında toplumumuzu butunleştirmek amacıyla kutlanıyorKutlu Doğum Haftası Cep Mesajları sayfamızda sizlerle Buyuk İslam Peygamberi, Yuce Yaratıcı'nın katına cıkıp onunla buluşmuştur Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kutlu Doğum haftasıyla ilgili şiirler Gülümsüyor (Peygamberim gönül erim) Güller açar gül yüzünde, Ayrıca neşede hem hüzünde, Gecesinde gündüzünde, Allah için gülümsüyor Çağlar öncesi sonrası, Adem peygamber tebası, Halil ibrahim sofrası, Peygambere gülümsüyor safa girince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Kutlu Doğum Haftası Şiirleri Muhammed'i Çok Özledim Muhammedi çok özledim Ciğerlerim pare, pare Şol canımdan çok istedim Yollar, götür beni yâre Günüm gecem selâvattır Ne huzurdur, ne rahattır İstediğim şefâattır Yâr Muhammed, cana çare Irmak olsam, yâre aksam Ravzasına, nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt