Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kütüphane

Kütüphane

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar Bugün akdeniz üniversitesinin kütüphanesinde çarşamba günkü vizeme çalışıyordum Anında arkamdada bir kız ders çalışıyordu Gördüğüm vakit kalbim çok çabuk atmaya başladı Bende anlamadım ne olduğunu Laptopumu çıkartıp masanın üzerine koydum ve ekranı siyah yaptım Ayna görevi görsün diye Sonradan saatlerce kızı izledim Derste çalışamadım emrindeki Sırf konuşmak için kalemimin ucunu kırdım ve arkamı dönüp; pardon acaba sizde 05 direk varmı dedim ve gülümsedim O da evet var deyip bana ucu uzattı İçinden bir tane aldım ve teşekkürler deyip gülümsedim O da gülümseyerek rica ederim Bir kaç tane daha alın isterseniz lazım olur dedi Yok yeterli bu dek deyip her tarafta teşekkür ettim(çantamda direk vardı o bambaşka mesele ) Lakin sohbet daha fazla ilerlemedi benim dersim açılmak üzereydi eşyalarımı topladım ve bir kağıda ''Çiçeklerden Daha Güzelsin Uğuryazdım Masasının üstüne bırakıp hızlı adımlarla kütüphaneden ayrıldım Birincil dersime girdim lakin aklım o kızda olduğu için dersten birşey anlamadım Kusur yaptığımı düşündüm ve ders aralarında baştan kütüphaneye gittim Kız hala daha orda ders çalışıyordu Bende tam yanına oturdum Ama birbirimizi göremiyorduk Aramızda büyük bir tahta vardı Bir ara ayağa kalktı ve gördü beni fakat kutup yüzünü çevirdi Olur Ya oda bana birşey der diye bir saate yakın bekledim Görünen O Ki birşey demeyecekti Sonra kütüphaneden çıkıp motoruma bindim, Ayaklığı indirdim Güneş gözlüğümü taktım Tam yola koyulacakken kendi kendime uğur bu böyle olmamalı dedim ve bindiğim gibi inerek tekrar bir kağıda İyi incelemeler 053*******7yazdım Yukarı çıktım ve kızın masasının kenarına bıraktım Baştan aşağıya indim ve derse girdim Hemen o kızdan mesaj bekliyorum Şu esas değin atmadıysa artık atacağını düşünmüyorum Yarında kütüphaneye gideceğim Büyük bir ihtimalle oda gelir Eğer gelirse ne yapmalıyım? giderken uç yüzyüze konuşacaktım fakat çevre masalarda erkekli kızlı 4,5 arkadaşı vardı Onlardan tepki görmekten korktum Okuduğunuz için çoktan teşekkürler

858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt