Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kuzenimin kızına aşık oldum.Normal mi?

kuzenimin kızına aşık oldum.Normal mi?
0
166

Similar threads

Anlatacagim kiz kuzenimin arkadaşı kuzenim doğru tanıştık kapalı ve fazla çekingen acilen ne olduğunu asnlatıyorum 1bunla çok sık mesajlaşıyoruz üniversite hazırlık derslerine fazla ağırlık veren birisi ve dersaneye falan gitmesine karşın 2ortak noktalarımızdan konuştuk 3dedimki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaşlar yaklasık 1 sene önce kuzenimin düğününde bi kıza asık olmustumO gün kızla konusamamıstımBir türlü olmamıstıSonra kızı unuttumAradan bi 5 ay gectiKızı bi davet yerinde gördümArkadaşın yüzünden onunla konusamadımO gecesi cok üzüldümFacede kızı buldumBasladık konusmaya onun ilişkisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
kuzenimin halasının kızı aşık olduğum kız(akraba yok) dost olarak tanıştık baya samimiydik 1 sene dost olarak gecti ama ben onu görmediğimde konuşmadığımda özlediğimi ayrım ettim ona aşık olalı 3 yıl geçti ve bu güne geldik ben hala acılamadım acılamamın nedeni bence bunca yıl dost olduk şimdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Ilk Olarak merhaba konuya girmek istiyorum derhal benım bi teyzemin kızı var teyzemın kızının yaşı 15benım yaşım ise 18 bu teyzemin kızına daha öncelerden beri kucuklugunden beri diyolar dı senı mertcana alıcaz yanı bana kızda gülüyordu hep gülüyor kız birazcık da gönlü var gibi bende neyse ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
Arkadaşlar ben derhal 17 yaşındayım pek yakışıklı değilim asosyal tipim azıcık kuzenim kız 16 yaşında ve epeyce güzel bi kız ben takriben 34 ay önce buna karşı bişeyler hissetmeye başladım aşk denilen şeyi ilk kere kuzenimde yaşadım yani hemen size soruyorum; kuzenim birazcık asil bi kızdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,695Mesajlar
29,770Kullanıcılar
tuzcuSon üye
Üst Alt