Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anlatacagim kiz kuzenimin
arkadaşı kuzenim doğru
tanıştık kapalı ve fazla çekingen
acilen ne olduğunu asnlatıyorum
1bunla çok sık mesajlaşıyoruz
üniversite hazırlık derslerine fazla
ağırlık veren birisi ve dersaneye
falan gitmesine karşın
2ortak noktalarımızdan
konuştuk
3dedimki...
Arkadaşlar yaklasık 1 sene önce kuzenimin düğününde bi kıza asık olmustumO gün kızla konusamamıstımBir türlü olmamıstıSonra kızı unuttumAradan bi 5 ay gectiKızı bi davet yerinde gördümArkadaşın yüzünden onunla konusamadımO gecesi cok üzüldümFacede kızı buldumBasladık konusmaya onun ilişkisi...
kuzenimin halasının kızı aşık olduğum kız(akraba yok)
dost olarak tanıştık baya samimiydik 1 sene dost olarak gecti ama ben onu görmediğimde konuşmadığımda özlediğimi ayrım ettim ona aşık olalı 3 yıl geçti ve bu güne geldik ben hala acılamadım acılamamın nedeni bence bunca yıl dost olduk şimdi...
Ilk Olarak merhaba konuya girmek istiyorum derhal benım bi teyzemin kızı var teyzemın kızının yaşı 15benım yaşım ise 18 bu teyzemin kızına daha öncelerden beri kucuklugunden beri diyolar dı senı mertcana alıcaz yanı bana kızda gülüyordu hep gülüyor kız birazcık da gönlü var gibi bende neyse ben...
Arkadaşlar ben derhal 17 yaşındayım pek yakışıklı değilim asosyal tipim azıcık kuzenim kız 16 yaşında ve epeyce güzel bi kız ben takriben 34 ay önce buna karşı bişeyler hissetmeye başladım aşk denilen şeyi ilk kere kuzenimde yaşadım yani
hemen size soruyorum; kuzenim birazcık asil bi kızdır...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.