Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kuzenimin sinir halleri beni çileden çıkarıyor...

kuzenimin sinir halleri beni çileden çıkarıyor...
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
kuzenimin sinir halleri beni çileden çıkarıyor kuzenim benden 4 yaş büyük ve iki yıldır sevgilisi var mutlu olmasına ben ondan daha fazla seviniyorumfakat sorumsuz bizeri umursamaz halleri değil mu çileden çıkıyorum herkesi unuttu ve tek hayatı o oldu yarı iki yıldır ailesinin bir kısmı biliyor bir kısmı bilmiyor karşısında çıkanalr var çünküherkesin özel hayatı var saygım baki ama adam yerine konulmadığım vakit korku ediyorum kesintisiz telefonla konuşuyorlar konuşsunlar fakat bununda bir sınırı olmalı böylece yok mi? yanında oturmaya gitsem sohbet edelim diye dürüst akıcı sohbet edemiyoruz neden kesintisiz telefon konuşması bundan başka telefonda yyediği içtiği kalktığı oturması hesabı vermesi işte o lahza çıldırıyorum adam yerine koyulmuyor gibi hissediyorum ola ki böylece yok ama öyle hissediyorum bize geliyor bizde de benzer muhasebe annemelr bilmiyor evde de gizli konuşamıyor malum bizim eve telefonla konuşmak için geliyor ve ara sıra konşup işini bitirip gidiyor ya insan bir sen nasılsın halini hatrını sorar öyle yok mi ? bugün de artık sinirlerimin tepesine çıkmasına son durum sebep oldu alışverişe gidecektik öğlen 1 diye sözleştik akşam 5 oldu halen yok bir ara misafirliğe gitmiş ama 1 saat yine sevgilisi ile muhabbete takılmış ben de sinirlenip kardeşimi aldım da çıktım gittim alışverişe msj attım gelme diye arıyor geliyorum gelme dedim bize geç bize de gitmemiş aramadı da çokta tın yani yüzsüzlük yapıp bundan başka beni suçlu konumuna koyuyorbir kez de alışverişe gittik bana ayrdımcı lsun alacağım hediye konusunda diye malesef telefondan fırsat bulupta ayrdımcı olamadı bile işte böyle arkadaşlar siz ne dersiniz bilmem de ben kendime tarafından haklıyım  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt