Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kuzey Guney 17 Ekimde Calan Hakim Bey Şarkı Sozu

Kuzey Guney 17 Ekimde Calan Hakim Bey Şarkı Sozu
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kuzey Guney 17 Ekimde Calan Şarkı Sozu

Mehmet Erdem Hakim Bey Şarkı Sozleri

Şikayetim var cumle yasaktan
Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz
Gelsin jandarma polis karakoldan
Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah

Gun olur yerle yeksan olurum
Gun olur şahım devri devranda
Kanun ustune kanun yapsalar
Soz ucar yazı iki cihanda eyvah

Sussan olmuyor susmasan olmaz
Dil dursa hakim bey tende can durmaz
Yazsan olmuyor yazmasan olmaz
Kaleme tedbir koma tek durmaz

Similar threads

Kuzey Guney 13 Haziranda Calan Şarkı Sozleri Kuzey Guney Calan Şarkı 13 Haziran şikayetim var, cumle yasaktan dillerimi hakim bey, bağlasan durmaz gelsin jandarma, polis karakoldan fikrim firarda, mahpusa sığmaz eyvah gun olur yerle yeksan olurum gun olur şahım, devi devranda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Mehmet Erdem Hakim Bey Sozleri Mehmet Erdem Hakim Bey şarkısı sozu Şikayetim var cumle yasaktan Dillerimi Hakim Bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mahpusa sığmaz eyvah Gun olur yerle yeksan olurum Gun olur şahım devri devranda Kanun ustune kanun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Mehmet Erdem Hakim Bey Şarkı Sozu Şikayetim Var Cumle Yasaktan Dillerimi Hakim Bey Bağlasan Durmaz Gelsin Jandarma Polis Karakoldan Fikrim Firarda Mahpusa Sığmaz Eyvah Gun Olur Yerle Yeksan Olurum Gun Olur Şahım Devri Devranda Kanun Ustune Kanun Yapsalar Soz Ucar Yazı iki Cihanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Mehmet Erdem Hakim Bey şarkısının sozleri Şikayetim var cumle yasaktan Dillerimi Hakim Bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mahpusa sığmaz eyvah Gun olur yerle yeksan olurum Gun olur şahım devri devranda Kanun ustune kanun yapsalar Soz ucar yazı iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
mehmet erdem Hakim Bey Şikayetim var cumle yasaktan Dillerimi Hakim Bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mahpusa sığmaz eyvah Gun olur yerle yeksan olurum Gun olur şahım devri devranda Kanun ustune kanun yapsalar Soz ucar yazı iki cihanda eyvah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,477Konular
981,283Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt