Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kuzey Güney Cemre Evlenirken Çalan Şarkının Sözleri

Kuzey Güney Cemre Evlenirken Çalan Şarkının Sözleri
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kuzey Güney Cemre Evlenirken Çalan Şarkının Sözleri Bu konu; kuzey güney cemre evlenirken çalan şarkının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, sevilen dizilerin başında gelen Kuzey Güney yarın gece yayınlanacak olan 46 bölümüyle yine kafaları karıştıracak Biz bu sayfamızda yayınlanan fragmanda Barışla düğün masasına oturan Cemre evlenirken çalan şarkı sözlerinden bahsedeceğiz sizlere Bu şarkıyı daha önce benzer dizide Kuzey'in arkadaşı Ali ölürken dinlemiştik; Hakim Bey 1549263339 1549263339 kuzeyguneycemreevlenirkencalansarkininsozleri5c57e1f038775kuzeyguneycemreevlenirkencalansarkininsozleri5c57e1f038775kuzeyguneycemreevlenirkencalansarkininsozleri5c57e1f038775 Mehmet Erdem Egemen Bey Şikayetim var cümle yasaktan Dillerimi baskın bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mapusa sığmaz yazık Gün olur yerle yeksan olurum Gün olur şahım devri devranda Kanun üzerine kanun yapsalar Söz uçar yazı iki cihanda yazık Sussan olmuyor susmasan olmaz Dil dursa hakim bey tende can durmaz Yazsan olmuyor yazmasan olmaz Kaleme önlem koma tek durmaz  

Similar threads

Kuzey Guney Cemre Evlenirken Calan Şarkı 17 Ekim Mehmet Erdem Hakim Bey Şikayetim var cumle yasaktan Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah Gun olur yerle yeksan olurum Gun olur şahım devri devranda Kanun ustune...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Kuzey Güney Dizisi 13 Haziran'da Çalan Egemen Bey Şarkısının Sözleri Kuzey Güney 13 Haziranda Çalan şarkı sözleri Kuzey Güney Dizisi 39 bölümde çalan şarkı Baskın bey sözleri Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Kuzey Güney büyük bir heyecanla sürüyor melekler Bu yazımızda Kuzey Güney...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Kuzey Güney Cemre Evlenirken Çalan Şarkı 17 Ekim Mehmet Erdem Etken Bey Şikayetim var cümle yasaktan Dillerimi baskın bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mapusa sığmaz yazık Gün olur yerle yeksan olurum Gün olur şahım devri devranda Kanun üstüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Kuzey Guney 17 Ekim Fragmanında Calan Şarkının Sozleri Kuzey Guney 17 Ekimde Calan Şarkı Sozleri Mehmet Erdem Hakim Bey Şikayetim var cumle yasaktan Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah Gun olur yerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Mehmet Erdem'den Hakim Bey Şarkısının Sözleri Mehmet Erdem Egemen Bey Sözleri Mehmet Erdem Başat Bey şarkısı sözü Sevgili melekler, Kuzey Güney dizisinde yayınlandığı günden beri dillerden düşmeyen, internette tıklanma rekorları kıran Mehmet Erdem Hakim Bey sözleri ile karşınızdayız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt