Kuzey Güney Dizisi İçin Twitter Geyikleri! kuzey güney dizisi kuzey güney twitter kuzey güney twitter geyikleri Sevgili melekler, iki, sezondur sürekli ve izleyicinin beğenisini şampiyon Kuzey Güney dizisi ekranlara veda etti Perşembe günü yayınlanan son bölümüyle final yapan dizinin arkasında twitter geyikleri havada uçuştu İşte dizinin bitmesiyle birlikte atılan twitlerden bazıları 1549262353 1549262353 kuzeyguneydizisiicintwittergeyikleri5c57de1652537kuzeyguneydizisiicintwittergeyikleri5c57de1652537kuzeyguneydizisiicintwittergeyikleri5c57de1652537 Babama Kuzey mi, ben mi?dedim Soru mu lan bu, tabi ama Kuzeydedi Ulan gel de bu adamla arkadaş gibi ol(Doğucan Soksan ) Kuzey Güney'in bitip Arka Sokaklar'ın devam edicek olması hayatın bize ''Sen ne diye yaşıyosun oysa amk'' deme şekli(Demirhan Dikte ) Reklam dönüşü o uçak düşüp Cemre ve Kuzey ölmeyecekse kanal değiştiriyorum(ranini) gerçi Handan hanim olmediyse Kuzey Guney benim icin mutlu sonla bitmemistirkuzeyguneydizisiicintwittergeyikleri5c57de1658337gifalt hahaha hahaha hahaha(Seren Erdogdu ) #kuzeygüney güney'in hapiste kas yapmasının peşinde akıllarda 'güneykuzey' gibi bir versiyon uyandırsada,olabilecek en güzel şekilde bitti(tamer yiğit) Babam okulu bitirip yüksek lisans yapmamı istiyor fakat benim tükkan açıp esnaf olma hayallerim var ve idolüm KUZEY GÜNEYGÜLTEN HANIM?(Dilara Katerina) Kuzey Güney'in finalini yeni izledim bitirdim, aga birisi de çıkıp demiyor fakat bu amk Barış'ı nereye kayboldu? (nabercanki) Televizyon izleme sebebim olan bir diziydi, bitmemeliydi (Müge) Bütün efsana diziler gibi Kuzey Güney de bitti (GökhanNavi) Kıvanç, canım tez vakitte dizi bul kendine, sensiz olmaz! (Canay Mıstık) Beni tirbe sokup hayatıma tesir eden birincil diziye vedaç (Mr Larch) Hayatımın dizisiydi, özleyeceğim (Tuğba toprak) Neyi fazla sevdiysek gitti, neyden hoşandıysak giti Bu da onlardan biriydi Abartısız hiçbir bölümü kaçırmadan izlediğim Kuzey Güney (Yasemin Erten) Ve bir efsane gelip geçti (Asiye Yıldırım Enver) Halil'i öldürdünüz,Behlül'ü kaçırdınız, Kuzey'i yedirtmeyiz (Koray Yıldırım) Dizimin vedası var bugün acılıyım, dokunmayın! (Ucandekmük)